Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Houten balkonhek maken en plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: houten balkonhek maken en plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: houten balkonhek maken en plaatsen

Houten balkonhek maken en plaatsen

We willen graag ons houten balkonhek op de 1e etage aan de voorkant van ons huis laten vervangen (het hout is verrot). De afmetingen zijn, zie bijgevoegde foto's voor vorm balkon. Lengte 325 cm, schuine deel 75 cm, breedte 40 cm. Hoogte 87 cm.

Bankirai houten balkonvloer aanleggen

Houten bankirai vloer met bankirai balkonhek van 1,20 m hoog. Op ongeveer 6 m x 1,30 m zinken dak. Vergunning tekeningen en foto's beschikbaar. Montage van nu tot binnen 2 maanden.

Balkonhek met plexiglas laten maken en plaatsen

Balkon/tuinhek laten maken van plexiglas voor plaatsing in de tuin op een houten vlonder aan het water. Circa 6.5 meter lang, met een hoogte van circa 90 cm met eventueel een laag deurtje.

Houten balkonhek maken en plaatsen

Vervangen van een houten (verrot) balkonhek met een nieuw balkonhek. Balkonhek is U vormig met hoogte 90 cm, breedte 220cm en diepte 80cm en heeft verticale spijltjes. Balkonhek is op eerste verdieping aan straatzijde, boven trottoir. Bestaande balkonhek dient ongeveer nagemaakt te worden en moet tevens geschilderd zijn in RAL kleuren groen/Wit. Fotos van balkonhek zijn beschikbaar. Bedrijf die dit compleet kan doen, ook materialen verzorgen. Week van 5 maart wat lastiger te bereiken i.v.m. vakantie.

We willen een balkonhek van ongeveer 80 ...

We willen een balkonhek van ongeveer 80 cm hoog van glaspanelen met houten tussenpilaren. Het glas of verwant product moet getint zijn.