Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Herbestrating oprit en egaliseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: herbestrating oprit en egaliseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: herbestrating oprit en egaliseren

Oprit auto herbestrating

Oprit auto moet opnieuw verhoogd worden. Is 4x3.30= totaal 13,2 m2. Bestaat nu uit twee rijen tegels 60x40 met split aan zijkanten en in het midden. Oprit tussen 2 schuurtjes. Wellicht andere tegels, zie bijlage. Graag gaan wij in overleg met een goede stratenmaker om de plannen concreet te maken en hiervoor een offerte te laten opstellen.

Herbestrating oprit en egaliseren

Ik zou graag mijn oprit laten herbestraten. Het betreft ongeveer 60 m2. De grind tegels van 40 x 40 cm en 60 x 40 cm zijn aanwezig, deze liggen er nu en worden hergebruikt. De tegels moeten eruit gehaald worden, daarna de grond geëgaliseerd en eventueel wat opgehoogd, dat durf ik niet te zeggen. Graag ontvang ik een kosten opgaaf.

Herbestrating met bestaande tegel oprit

Ik wil mijn oprit laten herbestraten. De breedte is 2 m lengte is 25 meter. Het liefst wil ik graag grijze tegels, de huidige tegels moeten eerst worden weggehaald en afgevoerd.

Herbestrating voortuin

Het betreft het opnieuw bestraten van de oprit in de voortuin. De voortuin is 12-13 m2. Een gedeelte, 10 m2 moeten worden voorzien van nieuwe tegels, grastegels, de rest moet bestraat worden met de bestaande tegels. De achtertuin dient opnieuw bestraat te worden met de bestaande tegels. Deze oppervlakte is 25 m2. Graag ontvang ik voor beide tuinen een offerte, separate.

Oprit opnieuw bestraten

Herbestrating van de oprit met bestaande klinkers. Afmeting 3,57 x 12,18 meter. Verwijdering oude klinkers gebeurt door ondergetekende zelf. Zandsuppletie is wel noodzakelijk

Herbestrating van een oprit

Ik wil de oprit van ongeveer 20 m² voor onze drive-in woning graag opnieuw laten bestraten. De oprit is wat verzakt en moet worden opgehoogd. De huidige betonklinkers moeten worden hergebruikt. De oprit loopt vanaf het trottoir schuin naar beneden naar onze deur. Er zijn geen opsluitbanden nodig, de oprit ligt tussen betonnen gefundeerde wanden. Wij ontvangen graag uw offerte.

Straatwerk opnieuw leggen

De klus betreft een oprit herbestrating met bestaand straatwerk, en uitbreiding van de oprit, met bestaande stenen, deels uitgraven en aanvullen gele grond, puin. Circa 130 m2.

Herbestraten van de oprit, voor- en achtertuin

110 m2 herbestrating houten bielsen verv voor beton, keerwand recht zetten

Dubbele oprit en steeg herbestraten

Herbestrating van gezamenlijke oprit en steeg, totaal 150 m2 benodigd zand 9 m3 voor ophoging. Oprit stenen worden door ons er uit gehaald.

Oprit herbestraten

Offerte voor herbestrating van de oprit. De tegels kopen we zelf en laten we bezorgen. Verwijderen huidige bestrating (klinkers) dient als optie meegenomen te worden, even als het leveren van het benodigde zand waarbij de hoeveelheid aangegeven dient te worden. Tevens drie boompjes verwijderen. De vraag is ook of het huidige zand hergebruikt kan worden. Afmeting: 60 m2. Tegels: combinatie van 60x30 cm en 60x60 of 30x30 cm; beide 6 cm dik. De oprit is goed bereikbaar.