Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Herbestrating en ophogen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: herbestrating en ophogen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: herbestrating en ophogen

Herbestrating en ophogen

150 m2 herbestraten, en ophogen

Herbestrating achtertuin

Voor en achtertuin zijn ingezakt. Deze wil ik met 15 cm ophogen en opnieuw laten bestraten met de huidige tegels die er nu inzitten.

Herbestrating achtertuin en ophogen

Van mijn achtertuin moet 15 m2 worden herstraat met de bestaande stenen. Dit moet omdat de bestrating nu niet goed afwatert van het huis. Een gedeelte van de bestrating moet 8 cm opgehoogd en een gedeelte moet wat worden afgegraven. Graag z.s.m.

Herbestrating

Graag ontvang ik een offerte voor herbestrating van de achtertuin. Stenen eruit, zand erin, ophogen met ongeveer 5-10 cm en stenen er weer in. De tuin is ongeveer 6 meter breed en 7-8 meter diep.

Herbestraten tuinpad

Graag vrijblijvende offerte voor (gedeeltelijke) herbestrating van de achtertuin: 1. Wegwerken verzakkingen in bestaand tuinpad, ca. 25 m2, cobblestones 10 x 10, ondergrond verstevigen? , nieuwe bandjes leveren enplaatsen. 2. Nieuw straatwerk tbv vloer tuinhuis ca. 20 m2, grond ophogen, stenen en bandjes leveren en plaatsen

Herbestrating en ophogen van de tuin

In de tuin is er een gedeelte van 4.50 bij 3 meter wat verhoogd dient te worden en geëgaliseerd. Daarnaast hebben wij nu in de serre grindtegels liggen. Deze tegels gaan wij verwijderen en hierna willen wij tegels laten leggen. Deze tegels zou ik graag zo danig laten leggen dat ze niet kunnen verzakken.

Herbestrating van de tuin

Ik wil mijn tuin van ongeveer 7 meter lang en 5 meter breed laten ophogen en herbestraten. Ophoogzand van ongeveer 1 m3 heb ik nog niet in bezit, maar bestratingstegels zijn besteld. De hele tuin is nu ook bestraat, dit moet eerst worden verwijderd.

Oprit ophogen en herbestraten

Herbestrating en ophoging bestaande situatie +/-29m2. Ook de auto willen wij op eigen terrein plaatsen dus dit gedeelte zal moeten worden bewerkt met trilplaat. Zand kan aangeschaft worden in overleg met de vakman. Tegels worden zelf aangeschaft.

Herbestrating brandgang en ophogen gedeelte tuin

Wegens nieuwe bestrating vanuit de gemeente willen alle bewoners dat de brandgang wordt aangepakt. Afmeting brandgang plusminus 50 meter lang en 2 meter breed. Verder wil ik onze tuin verhogen met 4 a 5 centimeter over een stuk van 15 m2.

Bestrating bij de voordeur

Gaarne het ophogen van een stukje sierbestrating, bij de voordeur van 2 m². Gaat om herbestrating, huidige stenen opnieuw leggen.