Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Herbestraten in wildverband? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: herbestraten in wildverband. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: herbestraten in wildverband

Herbestraten in wildverband

Het herbestraten van wildverband tegels. Het zijn 2 soorten tegels en de oppervlakte is ongeveer 50 m2. De tuin is goed bereikbaar. 1. Roodbeton variërend van 10 x 10 cm tot 60 x 40 cm dit is ongeveer 40 m2; 2. 10 x 10 cm tot 20 x 40 geel/rood ongeveer 10 m2; 3. Plus ophogen met zand van ongeveer 5 cm.

Tuin gedeeltelijk herbestraten

In het achterste gedeelte van onze tuin, zijn de tegels aan het verzakken. Het gaat om een stuk van ongeveer 8 meter x 3 meter. Het zijn tegels die in wildverband liggen. Graag eerst zelf de tuin komen bekijken. Ik wil de huidige tegels graag hergebruiken. Graag wel zand meenemen.

Tuin met aanwezige tegels herstraten

Ik wil graag mijn tuin laten herbestraten. De afmeting van de tuin is 5 x 8 meter. De bestaande tegels zijn Salland bont. Ze zijn gelegd in wildverband! Kan meteen begonnen worden. 40m2 ophogen egaliseren terug palatsen vand e tegels

Achtertuin herbestraten en deels vervangen tegels

Onze achtertuin moet opnieuw worden gelegd met de nu liggende tegels (wildverband, strakke tegels, 60x40, 40x40, 40x20 en 20x20 centimeter). Een deel moet vervangen worden door nieuwe (dezelfde) tegels. Het ontwerp al aanwezig. De tegels moeten opnieuw worden gelegd omdat de vorige stratenmaker het afschot verkeerd heeft gemaakt en de tegels aan het verzakken zijn. Het gaat om ongeveer 28 m2. Graag offertes per email.

Herbestraten en beschoeien van oprit

Oprit van +/- 80 m2 weer egaliseren en bestraten. Zijkant loopt deels af naar sloot en moet beschoeid worden. Tegels worden abbey´s wildverband. Waarschijnlijk kopen we de tegels zelf. Gezien details is bezichtiging voor offerte noodzakelijk.

Herbestraten dubbele oprit

Huidige herhalend wildverband bestrating is gedeeltelijk opgebroken door nieuwe boomplaatsing. Vanaf half november zal daardoor ca. 50 m2 opnieuw gelegd moeten worden.

Het herbestraten in wildverband van 50 ...

Het herbestraten in wildverband van 50 m2 tuintegels in voor en achtertuin. Tegelformaat 60x40, 40x40 en 20x40.(4 cm dik) De tegels zijn gecoate betontegels. Tegels en zakken metselzand zijn al aanwezig en ondergrond is redelijk vlak getrokken en bestaat uit kleibodem met zandlaag erop. Indien mogelijk per direct starten met werkzaamheden.

Herbestraten van een oprit (circa 3 bij ...

Herbestraten van een oprit (circa 3 bij 13 meter) in wildverband gelegd met een strook van 1 meter grind in het midden. Om toekomstig verzakken te voorkomen, in overleg grindstrook beperken of werken met roosters.