Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Herbestraten stoep voor huis? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: herbestraten stoep voor huis. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: herbestraten stoep voor huis

Herbestraten stoep voor huis

Kleine voorstoep herbestraten. De afmeting is ongeveer 10 m2. De treden die er nu liggen moeten weg en het moet geëgaliseerd worden.

Herbestraten na aanbouw hoekhuis

We zoeken een stratenmaker die het één en ander in onze tuin kan bestraten. Het gaat om het bestraten van een fietshok aanbouw, gangpad en gedeelte bestaande stoep. De totale oppervlakte is ongeveer 40 m2. De huidige stenen dienen hergebruikt te worden. Daarnaast moet de tuin wellicht nog worden afgegraven/opgehoogd en geëgaliseerd worden. De woning is goed bereikbaar.

Voortuintje herbestraten

Wij hebben een pad van 3,8 meter ongeveer van de stoep naar de voordeur van 80 x 80 cm vietnamees steen. De voorste tegel bij de deur heeft aan weerszijden een tegel naast de padtegel. Dit pad moet op afschot opnieuw gelegd worden, circa 20 cm over 3,8m. Opsluitbanden zijn nog niet aanwezig. Daarnaast ligt het tuintje waarvan 2,4 m x 3,6 m met vietnamees hardsteen 80 x 80 gelegd moet worden. Ophoogzand en worteldoek zouden in het voorstel meegenomen moeten worden.

Bestrating in de voor- en achtertuin

Het betreft het herbestraten van de voortuin van 15 m2 en de achtertuin van 27 m2. De bestrating in de voortuin bestaat uit waaltjes en de bestrating in de achtertuin 21 m2 waaltjes en 6 m2 siertegels. De waaltjes willen we hergebruiken. De achtertuin heeft een achterom. Voortuin: bestrating eruit halen, heg verwijderen, 15 m2 sierbestrating met waaltjes, 2 plantenbakken van 60 bij 150 cm en 60 bij 300 cm metselen. Achtertuin: bestrating eruit halen, grond gelijk maken, nu hoogteverschil over breedte tuin van ongeveer 10 cm stoep voor de deur maken/bestraten, 27 m2 sierbestrating waarvan ongeveer 21 m2 met waaltjes en 6 m2 met natuurstenen tegel van 60 bij 60 cm opstaande rand maken, lengte ongeveer 3 meter, met waaltjes om stukje tuin.

Herbestraten stoep

Stoep naast woning is verzakt. Lengte ongeveer 10 meter lang bij 90 cm breed. Het zijn normale stoptegels die herbestraat moet worden.

Parkeerplaats herbestraten

Graag wou ik een offerte aanvragen voor het herbestraten van onze parkeerplaats. Wou graag een prijsopgave voor het gedeeltelijk herbestraten (133 m2) van onze parkeerplaats. Dit is het gedeelte van de fietsenstalling tot aan de stoep van de gemeente. Dit begint nl. slecht te worden. Ook graag een aparte offerte voor de hele parkeerplaats. (347 m2). Mocht dit acceptabel zijn overwegen we dan ook om alles in 1x te doen. We willen dus gewoon de 'oude' bestrating hergebruiken, betonklinkers dacht ik. Waarschijnlijk zal er wel hier en daar geëgaliseerd moeten worden in verband met slechte stukken. De datum zal gewoon in overleg gebeuren. Eventueel kunnen er foto´s en een plattegrond gemaild worden ter indicatie Voor overige vragen kunt u altijd bellen na kantooruren.