Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Herbestraten oprit? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: herbestraten oprit. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: herbestraten oprit

Oprit herbestraten

Ik wil mijn oprit laten herstraten. Werk bestaat uit verwijderen huidige betonklinkers (verzakt in rijsporen en op plekken waar veel wordt gelopen), 5-10 cm ophogen met zand, en alles er weer in terugleggen in zelfde patroon, en afstrooien.

herbestrating oprit

50 m2 herbestraten van de oprit, deze is 3 m breed aan voorkant huis. Bestaande situatie : betonklinkers op zand. Werk: tijdelijk wegleggen klinkers, omdraaien van de klinkers, ondergrond egaliseren, 0,5 m3 vulzand, klinkers terugleggen. trillen, strooien, vegen.

Herbestraten pad van trottoir naar achtertuin + verwijderen/afdoppen grondkabel

Het huidige voetpad van visgraat betonklinkers is verzakt en moet plaatselijk worden aangevuld en opnieuw gelegd. Bij voorkeur in ander patroon om onderscheid te creëren met aangrenzende identieke oprit van buren. Het pad is ca. 1 m breed en in totaal 28 meter lang. De achterste 8 meter is tussen bebouwing en is bestraat met deels grote oude tegels en deels betonklinkers. De te verwijderen stroomkabel ligt in dit achterdeel over een afstand van ca 6 meter en op een diepte tussen 5 tot 20 cm onder de bestrating. De kabel loopt van de voorzijde uitbouw buren via het pad naar achtertuin buren. Bedoeling is om kabel aan voorzijde uitbouw op erfgrens af te doppen en aan achterzijde uitbouw op erfgrens af te knippen.

Oprit ophogen en herbestraten

Verzakkingen gezamenlijke oprit herstellen. Afmetingen 6 x 14,25 meter. Bestaande beton klinkers hergebruiken.

Oprit laten herbestraten

De voortuin is ca 24 m2 groot, de huidige stenen dienen verwijderd en afgevoerd te worden. Wij zorgen voor de tegels.

Herbestraten oprit

Ik zou graag mijn oprit opnieuw willen laten bestraten. Het gaat om een oppervlakte van 32 m2. Ik zou de oude tegels Schellevis 50x50 graag willen hergebruiken. Waarschijnlijk moet de oprit nog worden opgehoogd met zand.

Herbestraten oprit / nieuw bestraten voortuin

Graag indicatie van het herbestraten van de oprit evenals de voortuin. Om dit te realiseren moet ook u de boom verwijderen, de huidige bestrating verwijderen, ophogen en egaliseren. Tegels zoeken wij zelf uit, gaat om ongeveer 43m2.

herbestraten van oprit

Ik wil graag de oprit voor auto's opnieuw laten bestraten. Huidige bestrating moet er eerst worden uitgehaald. De afmeting van de totale oprit is circa 177 m2. Eventueel opnieuw bestraten met oude stenen. Hangt van de kosten af. De oprit is goed bereikbaar.

Oprit herbestraten

Oopervlakte te bestraten is 44 m2. De huidige betonklinkers moeten worden hergebruikt. Met andere woorden: Huidige betonklinkers eruit. Stoepbandjes gebruiken ( 21 stuks). Zand bijstorten en de betontegels er weer in. Er moet wel aangetrilt worden.

Een bestaande oprit van nieuwe bestrating voorzien

Graag wil ik mijn oprit laten herbestraten. Tevens aanleg van een extra parkeerplek in de voortuin.Totale oppervlakte is ongeveer 60m2. Foto bijgesloten. Het betreft de linker woning. De buren hebben bij een goede opgaaf interesse om ook mee te doen. Die oppervlakte is ongeveer 45-50m2 Voorkeur gaat uit naar een betonklinker antraciet. Het gaat om de oude tegels verwijderen, egaliseren en nieuwe tegels plaatsen.