Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Hardhouten dakterras vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: hardhouten dakterras vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: hardhouten dakterras vervangen

Hardhouten dakterras vervangen

Het betreft het vervangen van het bestaande hardhouten dakterras. Er moet weer hardhout op komen. De oude vloer hoeft niet afgevoerd te worden. Het is 40 m2. Ik ontvang graag een offerte.

Nieuwe houten vlonder op dakterras aanleggen

Ik wil op ons dakterras een nieuwe hardhouten vlonder laten aanleggen. De huidige hardhouten vlonder is namelijk op diverse punten rot en kapot. Het gaat om ongeveer 25 m2.

Vlonderterras en nieuw hekwerk realiseren op dakterras

Momenteel hebben wij tegels liggen op onze dakterras. Deze willen we laten afvoeren. Het betreft een oppervlakte van 18m2. Indien de buurman meedoet wordt dit totaal 36m2. We willen een hardhouten vlonderterras laten realiseren. Het liefst zouden we ook een nieuwe scheiding creëren van hekwerk op 1. 50 m hoogte. Lengte van het terras is 6m2. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m²

Dakterras met composiet onderleggers plaatsen

Er dient een vlonder gelegd te worden op een bitumen dakterras van 5 x 3 meter. Er lag een hardhouten vlonder, die is gaan rotten vanwege het water dat wel eens blijft liggen op het dak. Vandaar het nieuwe terras graag op composiet onderleggers.

Houten terras leggen op plat dak

Ik heb een plat dak, 1,92 bij 3,90 waar ik graag een hardhouten dakterras op wil laten leggen. Er ligt nu dakleer op. Tevens moet er materiaal onder de houtdelen komen, rubber voor ertussen om het dakleer te beschermen en te egaliseren.

Wij willen een dakterras aan laten ...

Wij willen een dakterras aan laten leggen en overwegen twee opties. De eenvoudigste optie is een stalen trap van de patio naar het dak en daar een omheining (liefst met glas) met hardhouten vloerdelen aan laten brengen. De meest ingrijpende oplossing is het overkappen van de patio, daar een kamer van te maken en de binnentrap doortrekken naar het dak. Er zal dan dus in het betonnen dak gezaagd moeten worden en er zal een klein huisje op het dak moeten komen zodat je droog boven komt. Daar het liefst ook water en electriciteitsaansluiting. Ook in dat geval zal er een omheining moeten komen en vloerdelen. Welke van deze twee opties we gaan kiezen hangt af van de offertes. In beide gevallen zullen de kiezels die nu op het dak liggen moeten worden afgevoerd.

Dakterras. Oppervlakte ongeveer 45 m2. ...

Dakterras. Oppervlakte ongeveer 45 m2. Hardhouten planken. Tevens intern een trap aan te brengen.

Wij willen graag hardhouten vlonders op ...

Wij willen graag hardhouten vlonders op tegeldragers op ons dakterras. Dit terras heeft een afmeting van 2.75 meter bij 6.56 meter (min een klein hoekje van 0.90 bij 0.38 meter). Dus we hebben hout nodig voor ongeveer 18 vierkante meter. Het moet op tegeldragers worden gelegd, omdat dan het water afgevoerd kan worden en het hout niet gaat rotten.

Aanleg van dakterras op bestaand dak. ...

Aanleg van dakterras op bestaand dak. Bestaande uit hardhouten vlonders van bankirai vastgeschroefd op een frame van hardhouten balken. Dit frame staat dmv rubberen tegels in contact met het dak. Het dak is ca. 18m2.

Wij willen het platdak van onze keuken ...

Wij willen het platdak van onze keuken omvormen tot een dakterras. De keuken is gelegen op de 3e verdieping, het dakterras komt dus op het niveau van de 4e verdieping. De werkzaamheden zouden o.a. moeten bestaan uit het volgende: - vervangen van één raam door een buitendeur om toegang tot het dakterras te verkrijgen; - aanbrengen van trapje vanaf de deur naar het dakterras (ca. 3 treden?); - verwijderen en indien nodig verleggen van afzuig kanalen; - aanbrengen hardhouten hekconstructie worden gemaakt met een hardhouten vloer/vlonders (uit 1 geheel?). - aanbrengen buitenverlichting boven de nieuwe deur naar het dakterras. - aanbrengen van twee buiten stopcontacten (geaard). - aanbrengen hardhouten vloer/vlonder op het balkon