Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Grote vierkante tegels plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: grote vierkante tegels plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: grote vierkante tegels plaatsen

Hele tuin bestraten

Hele tuin opnieuw bestraten met grote tegels van 50 á 60 cm. Er is een achterom aanwezig. De tuin heeft een oppervlakte van ongeveer 60 vierkante meter.

Flagstones in de tuin laten leggen

Ik wil in mijn achtertuin een terras laten aanleggen met flagstones en tevens achterin de tuin een klein stuk naast de schuur. De tuin is 5 x 9 meter, met achterin een schuur. In totaal wil ik ongeveer 20 vierkante meter flagstones terras (met een grote van ongeveer 18 vierkante meter en de andere van ongeveer 2 vierkante meter). Alles los gelegd zodat er wat gras en kruipgroen tussen kan groeien. Daarnaast wil ik ook de voortuin met flagstones, die echter niet open, maar gelegd in cement. Voortuin is ongeveer 5 x 2 meter. Beide tuinen zijn nog "kaal" (nieuwbouwwoning).

Grote vierkante tegels plaatsen

Wat kost het eruit halen en afvoeren van klinkers? En wat kost het plaatsen van ongeveer 35 m2 van grote tegels? De tegels die geplaatst moeten worden zijn nog niet aangeschaft. Misschien moet er worden geëgaliseerd. Zou ik de kosten apart kunnen krijgen? Ik heb geen achterom.

Tuin betegelen met grote tegels

Ik wil de tuin van mijn zoon laten betegelen. Het gaat om 24 vierkante meter met grote tegels en gewoon recht betegelen. De tegels moeten 60 bij 60 cm zijn.

Tuin met tegels egaliseren

Graag wil ik mijn tuin, hoekwoning, laten egaliseren om dat het nogal verzakt is. Het gaat om ongeveer 70 m2 waarvan de helft kleine vierkante klinkers zijn en de andere helft grote tegels van 45 x 45 cm. Er ligt wortel doek onder alle tegels.

Tuin opnieuw bestraten

Ik wil een tuin van ongeveer 30 vierkante meter met grote vierkante terras tegels laten bestraten en een paadje in het midden. Er liggen nu oude tegels die weg mogen.

Terras en oprit laten bestraten

Ik wil mijn terras en oprit bestraten. Graag met grote tegels. De oppervlakte bedraagt 130 vierkante meter. Er ligt al zand, maar moet waarschijnlijk nog wat opgehoogd worden.

Terras in de achtertuin aanbrengen

Betreft het aanleggen van een terras in de achtertuin. Op dit moment ligt er een zandbed, dit moet worden geëgaliseerd. Daarna wil ik grote tegels laten plaatsen in totaal ongeveer 50 vierkante meter. Aan het einde van het terras ligt een ronde vijver van 7 a 8 meter breed, de tegels moeten aan een kant rond afgeslepen worden zodat dit moet aansluit. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Straatwerk in de achtertuin aanleggen

In mijn achtertuin liggen momenteel kleine vierkante stenen. Ik wil deze laten verwijderen en er dan grote tegels in laten leggen. De tuin is ongeveer 70 m², maar er is ook een stukje gras, dus het komt op ongeveer 60 m². De tuin moet ook opgehoogd worden. Ik wil graag een indicatie van de kosten, zodat ik weet of het voor mij nut heeft (haalbaar is) om dit precies te gaan opmeten en tegels e.d. te kopen.

Bestrating in de achtertuin laten aanleggen

In mijn achtertuin liggen momenteel kleine vierkante stenen. Ik wil deze laten verwijderen en er dan grote tegels in laten leggen. De tuin is ongeveer 70 m², maar er is ook een stukje gras, dus het komt op ongeveer 60 m². De tuin moet ook opgehoogd worden. Ik wil graag een indicatie van de kosten, zodat ik weet of het voor mij nut heeft om dit precies te gaan opmeten en tegels e.d. te kopen, of dat het te duur uit komt. Ik weet namelijk niet zo goed aan wat voor kosten is moet denken en ik heb een beperkt budget. Hopelijk kunt u mij hier meer duidelijkheid in geven. Bij voorbaat