Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Grindtegels laten plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: grindtegels laten plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: grindtegels laten plaatsen

Terras verhogen en opnieuw plaatsen

Mijn terras moet verhoogd worden en er moeten andere tegels komen voor de grindtegels die er nu in zitten. Het gaat om ongeveer 3,5 bij 2 meter. De vakman moet ook de tegels verwijderen en afvoeren.

Grindtegels laten plaatsen

Wij zijn bezig in de achtertuin. Wij hebben al stenen liggen die erin moeten, doen jullie ook alleen stenen leggen die de mensen zelf al hebben? Ik hoor het graag

Tegels vervangen

Ik wil 100 m2 verwijderen van bestaande grindtegels en eventueel onderliggend zand, daarna nieuwe betontegels op rubbers plaatsen. Ondergrond bitumen dakbedekking met de auto bereikbaar.

Sierbestrating vervangen

100 m2 terrasbestrating leeghalen( Grindtegels en trottoirtegels 50/50) , afvoeren en vervangen voor nieuwe bestrating. Aangrenzende Zwembadrand verwijderen, afvoeren en nieuwe plaatsen

Houten terras plaatsen

Terras van grindtegels moet van hout worden (thermowood of hardhout). Ongeveer 70 m2. Ik weet niet of tegels verwijderd moeten worden of dat het terras er op kan worden geplaatst? Locatie goed bereikbaar.

Voortuin betegelen

Wij hebben in onze voortuin van 18 m² nu een smal pad naar de voordeur, enkele grindtegels en voor de rest aarde. Wij halen zelf de grindtegels weg. Verder laten we het pad graag door een vakman weghalen en er daarna zand plaatsen. Daarop willen wij tegels van 60 x 60 cm laten leggen, kleur antraciet. Wij zullen die tegels zelf kopen. We laten de klus hier graag even beoordelen, misschien moet er ook wat aarde uit. We ontvangen graag uw offerte.

Achtertuin aanleggen met deels rubber tegels

Er ligt op dit moment gras (3.5 x 5 meter) en oude grindtegels (1. 5 x 5 meter) U kunt bijvoorbeeld al het gras verwijderen en dan opnieuw iets plaatsen, zoals houten vlonders of houten tegels. Maar u kunt bijvoorbeeld ook alles laten liggen en dan ophogen om vervolgens diezelfde vlonders of tegels te plaatsen. Ik weet niet of dit mogelijk is. Het moet voor mij iets simpels en niet te duur zijn. Ik woon namelijk in een huurhuis. Daarnaast wil ik graag rubberen tegels laten plaatsen op een stuk van c.a. 4 m2. Het betreft een binnentuin die alleen via het huis te bereiken is, er is geen achterom.

Klein terras aanleggen

Achter in de tuin wil ik een terras van 3 x 3 meter laten maken met grindtegels van 60 x 40 cm en enkele passtukjes. Langs 3 randen wil ik palissadebanden laten plaatsen. Vooraf moet de grond eerst met zand worden opgehoogd en geëgaliseerd. Ik zal de banden en tegels zelf aanschaffen. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Zand plaatsen, aantrillen en grindtegels leggen

Ik ben in mijn tuin wat boomstronken en boomwortels aan het verwijderen. Ik haal daarbij ook de grindtegels van het terras weg. Ik ben nu op zoek naar een stratenmaker die daarna dat stuk van de tuin met wat zand kan ophogen en goed kan aantrillen. Daarna moeten daar de bestaande grindtegels worden herplaatst, het gaat om 18 m². Er moeten ook twee tegels op maat worden gemaakt en enkele sparingen worden gezaagd. Ik wil het werk in overleg inplannen, ik denk dat ik in week 17 klaar ben met het verwijderen van de wortels. Ik ontvang graag uw offerte.

Bestrating op een oprit vervangen

Wij hebben een oprit van 13 x 3 meter met daarop grindtegels die wij graag laten vervangen. De oude tegels moeten afgevoerd worden. Daarna willen we de ondergrond laten egaliseren en verdichten en de randen laten herstellen. Als nieuwe bestrating willen we graag grote betontegels laten plaatsen. We denken aan de maat 60 x 60 x 8 cm of 100 x 50 x 8 cm. De oprit moet daarna worden afgetrild en ingevoegd. De opdracht kan mogelijk ook de oprit van de buren gaan beslaan, dan gaat het om in totaal 13 x 6 meter. We maken graag een afspraak om de klus hier te laten beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.