Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Grindtegels leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: grindtegels leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: grindtegels leggen

Grindtegels leggen

Grindtegels leggen, ophoogzand en banden aan 2 kanten voor tuin van 20 m2.

Terras in achtertuin opnieuw leggen

Ik wil graag een terras laten aanbrengen. Het terras wordt 5,40 meter breed en 4,20 meter diep. Nu ligt er een terras van 5 bij 3 van grindtegels (60/40). Het terras ligt hobbelig, is hier en daar verzakt en zal moeten worden opgehoogd. De uitbreiding betreft een deel lage beplanting weghalen en een strookje gras. Het betreft op dat deel kleigrond. De aanschaf van de tegels loopt via Gamma. Het gaat hier om keramische tegels van 60/60. Bijvoorbeeld de Keramische tegel Solid stone concrete grey 60x60x2 cm. De levering van de tegels mag bij de offerte meegenomen worden, inclusief scherp zand en dergelijke. De tegels worden tegen een schuifwand gelegd. In deze wand zitten twee ontluchtingskleppen die lager liggen dan de betegeling. Hiervoor moet ook een oplossing bedacht worden.

Voortuin betegelen

Wij hebben in onze voortuin van 18 m² nu een smal pad naar de voordeur, enkele grindtegels en voor de rest aarde. Wij halen zelf de grindtegels weg. Verder laten we het pad graag door een vakman weghalen en er daarna zand plaatsen. Daarop willen wij tegels van 60 x 60 cm laten leggen, kleur antraciet. Wij zullen die tegels zelf kopen. We laten de klus hier graag even beoordelen, misschien moet er ook wat aarde uit. We ontvangen graag uw offerte.

Sierbestrating leggen in voortuin, achtertuin en zijkant huis

Ongeveer 135 m2. Oude trottoir en grindtegels verwijderen, ongeveer 85 m2. Hier ligt al zand. Gras voor en achter verwijderen ongeveer 20 en 30 vierkante meter. Tegels/klinkers mogen van beton zijn in rood/roze kleur. Ik weet niet wat er allemaal is. Eventueel ruimte voor twee bloembakken achter en een in voortuin. De achtertuin is goed te bereiken van achterom.

Oprit opnieuw aanleggen

Grindtegels van de oprit verwijderen, oprit opnieuw bestraten met klinkers (in overleg), stoep verwijderen en opnieuw leggen. De oprit is ongeveer 25 vierkante meter, indien nodig ophogen in egaliseren. De stoep is 10m2 maar dit ligt in beton, moeilijk te verwijderden. Graag ontvang ik een offerte.

Oprit opnieuw bestraten

Het garagepad is 27 m2 en deze zouden we graag opnieuw willen bestraten met beton klinkers in de kleur zwart en een fundering laten leggen. Er ligt nu grindtegels die allemaal verzakt zijn. De bestrating zal in elleboog of keperverband gelegd moeten worden en tussen de buren een opsluitband. Er staan altijd 2 auto's op het garage pad. Ik hoor graag van u.

Tegels leggen in de tuin

Ik wil graag onze achtertuin met circa 5 kuub zand laten ophogen en betegelen met 60 x 60 cm tegels. Daarbij moet nog een 25 m2 grindtegels worden verwijderd en afgevoerd.

Achtertuin opnieuw laten bestraten

De oude grindtegels moeten worden verwijderd en afgevoerd. Eventueel moet er iets ophogen worden en dan de nieuwe tegels 60 x 60 cm leggen. Aan een kant strak tegen de muur. Aan de andere kant met opsluitbanden (6 meter). Wat getegeled moet worden is 7 x 3,5 meter en een stuk van 5.5 x 2 meter. De tegels moet ik nog kopen. Het zal een tegel in een grijstint zijn. Graag een offerte.

Nieuw terras in de achtertuin aanleggen

Graag wil ik het de oude grindtegels van mijn terras laten verwijderen, egaliseren en het nieuwe terras laten leggen. Het wordt een onderhoudsvrije tuin. Wij halen zelf de beplanting weg. Betreft een oppervlak van ongeveer 44 m2. Ik heb tegels op het oog, gaat om tegels van 80 bij 80 cm.

Oprit herbestraten

De oprit herbestraten: deels gras weghalen en afvoeren; grindtegels weghalen; deels wit zand storten; uitgewassen grindtegels in molenwiek leggen over 75 m2; levering van schakelsteentjes 20 x 20 cm, zwart( mag 2e hands zijn). De oprit is circa 75 m2.