Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Grindpad vervangen door pad met grindplaten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: grindpad vervangen door pad met grindplaten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: grindpad vervangen door pad met grindplaten

Grindpad vervangen door pad met grindplaten

Het bestaande grindpad dient vervangen te worden door een pad met extra grindplaten. Het betreft een pad van 10 meter lang en 1 meter breed. Grindplaten en worteldoek heb ik al in mijn bezit. Grind is ook al verwijderd. Werkzaamheden zijn het uitgraven van het pad voor het zand en de grindplaten, vullen met zand en afvoeren uitgegraven grond, plaatsen worteldoek en grindplaten en grind.

Grindpad vervangen door nieuwe bestrating

Momenteel liggen er twee grindpaden. 1 van deze twee moet vervangen worden door getrommelde waaltjes (naast de bloembakken, zie foto) en de andere door grote kinderkoppen. De bestrating is al aanwezig. Totale oppervlakte: ca. 16 m2. Werkzaamheden: - grind verwijderen en afvoeren - egaliseren ondergrond met ophoogzand - enkel bandjes leggen of verhogen - nieuwe bestrating leggen. Bereikbaarheid: eenvoudig te bereiken via tuinhek. Start werkzaamheden: voor 20 juni 2019 of na 6 juli 2019 Werkzaamheden kunnen van maandag tot en met zaterdag uitgevoerd worden (zondag in overleg).

Oprit bestraten

Graag ontvangen wij een offerte voor het vervangen van het grindpad voor bestrating. Dit gedeelte dient daarna aangesloten te worden op een 2e oprit welke bestraat is, rondgang. Het gaat om ongeveer 76 m2.

Garagepad van grind vervangen door klinkers

Ik wil mijn grindpad vervangen door bestrating. Bestraten met betonklinkers, waaltjes of met platen van 60 x 60 cm. De bestrating zal circa 30 meter lang en 3 meter breed worden. Waar de bestrating moet komen, kunt u het grind opzij schuiven. Het is een pad in een grindpad van 40 x 7 meter. Graag ontvang ik eerst een indicatie van de kosten. Mogelijk later ook een afspraak om materialen en dergelijke door te spreken.

Bestrating van de tuin

Voortuin (ca.7x7) bestaande uit gras en grindpad moet volledig bestraat worden met klinkers. Tevens een bestaand terras (ca.7x2) in de achtertuin vervangen door nieuwe klinkers. Stenen leveren graag.

huidig grindpad vervangen voor een ...

huidig grindpad vervangen voor een quickstone pad (Praxis krant week 12/tuinkriebels blad 7) - mortel kleur terra