Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Grind in de voortuin leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: grind in de voortuin leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: grind in de voortuin leggen

Grind in de voortuin leggen

Ik wil dat er in mijn tuin van 21 m2 grind wordt aangelegd. Ook moet er een anti-worteldoek geplaatst worden. De tuin is makkelijk te bereiken.

Voortuin bestraten

Voortuin is voor ongeveer 26 m2 betegeld en verzakt. Oude tegels hebben formaat 40 x 60 cm, met tegeltjes van 20 x 20 cm. Graag vrijblijvende offerte voor afvoer huidige tegels, ophogen grond, egaliseren en nieuwe (grind)tegels erin. Aangezien er beplanting in tuin staat is er ook voor ongeveer 16 meter opsluitband nodig.

Voor- en achtertuin bestraten

De voortuin is 15 m2 en de achtertuin 40 m2. De oude bestrating dient te worden verwijderd en indien mogelijk verkocht. Hierna moet er bestraat worden met 60 bij 60 bij 4 cm terrastegels en grijze blokbanden aangebracht met grind. De uitvoering zal oktober/ november worden.

Voortuin ruimen en ophogen

Graag had ik mijn voortuin van 22.5 m2 geruimd en met zand opgehoogd en vlak gemaakt. Ik zou deels grind terug willen en deels een stukje loopbestrating en 'n tegelstuk voor plaatsen auto. Ik heb daar kleine vierkante stenen voor die nu ook in de voortuin liggen en hergebruikt kunnen worden. Er liggen ook wat grotere rechthoekige tegels die ik graag afgevoerd had. Wat zijn de kosten voor ruimen en ophogen van de tuin? En ik neem aan het leggen en inrichten van de tuin afhankelijk is van hoe en wat? Eventueel kan ik dit deels zelf doen. Graag hoor ik terug van geschikte stratenmaker/tuinier zodat we het kunnen bespreken en kunnen afspreken.

Bestrating in de voortuin laten leggen

Ik wil graag bestrating in de voortuin laten leggen. Er ligt nu grind, dat moet er uit gehaald worden. Tegels graag door de vakman meegeleverd. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 20 m2. Er kunnen geen grote vrachtwagens het terrein op, die kunnen wel een eindje verderop staan.

Voortuin wijzigen in oprit/parkeerruimte

Tussen onze voortuin en de rijbaan ligt momenteel een trottoir en een stukje berm met daarin een boompje. Wij willen aan de gemeente een verzoek doen om daar een oprit naar onze voortuin te maken. Verschillende buren hebben dit al. Dat is op StreetView te zien. We hebben nu grind en staptegels in de voortuin. We laten de tuin graag leeghalen en nog wat verder afgraven. Daarna willen we daar een goede betegelde oprit laten maken voor 2 auto's. We denken aan een grote tegelmaat maar laten ons graag adviseren. We willen de klus hier graag even bespreken en ontvangen daarna graag uw offerte.

Voor- en achtertuin met bestrating aanleggen

Wij willen graag in de voor- en achtertuin bestrating laten leggen. Achtertuin: 159 m2 tegels (terras) Keramische tegels op beton + gevoegd (zoals je dat binnen ook doet) 91 m2 kunstgras Tuinhuis Voortuin: 52 m2 tegels (oprit) - beton + gevoegd 57 m2 grind 2x bloembakken Zie de tuintekening in de bijlage.

Oprit en deel van de voortuin bestraten

Wij hebben naast onze woning een carport waar al een stukje klinkerbestrating ligt. We willen die bestrating laten doortrekken naar de oprit en een stukje voortuin. Het gaat om in totaal ongeveer 30 m². Er ligt daar momenteel puin/grind. We laten de klus hier graag even bekijken en ontvangen daarna uw offerte voor de klinkers en het benodigde zand.

Oprit laten maken

Er moet een parkeervak aangelegd worden in een gedeelte van de voortuin. Hier ligt nu nog grind, maar dat kan aan de kant geveegd worden. Graag een offerte hiervoor.

Grind in voortuin vervangen door tegels

Ik wil in mijn voortuin ongeveer 10 m² grind laten verwijderen en daar zand laten plaatsen. Daarna wil ik het laten bestraten met tegels van 50 x 50 cm die ik zelf zal aanschaffen. Ik hoor graag wat de kosten zijn.