Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Grind van de oprit vervangen door beton? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: grind van de oprit vervangen door beton. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: grind van de oprit vervangen door beton

Oprit bestraten met nieuwe tegels

Momenteel ligt er grind. Schatting is 70 m2 bestraten met grote tegels bijv 60 x 60. Het is een rechthoekig project. Ondergrond is zand. (Veel) Parkeerplaats personenauto's.

Grindtegels vervangen door grind

Verwijderen en afvoeren grindtegels, oprit voorzien van grind, oprit loopt af op de laatste 2 meter, dus zorgen dat grind niet 'wegloopt' Totale opp: 40-45 m2 (lengte 15 m, breedte: 2,5-3 m) Ik zou graag eerst een schatting willen van de kosten voordat we een afspraak maken.

Oprit aanleggen

Ik wil graag een oprit laten aanleggen tbv stallen camper. Lengte ongeveer 14 meter; Breedte 3,50 mtr. Momenteel in gebruik als zijtuin. Grond en beplanting afvoeren. Bed aanleggen en verharding van grind

Oprit vervangen

Onze oprit is 5,80 breed x 8,50 lang en aan vervanging toe. Wij vinden de look van een grijze betonnen oprit erg mooi en zijn benieuwd naar het prijskaartje wat hierbij komt kijken. Het optisch voegen zodat het lijkt of het gigantische tegels zijn vinden wij mooi, maar geen voegen misschien nog mooier. Graag horen we hier de prijsverschillen van. De oprit is nu half betegeld en half grind wat nog afgegraven zal moeten worden.

Klinkers of eventueel grind

Er liggen nu tegels op de oprit. Deze wil ik zelf verwijderen. Daarvoor moet in de plaats klinkers of grind komen. Oppervlakte is ongeveer 40 m2. De nieuwe klinkers en of grind in overleg met de vakman.

Oprit voor rolstoel en grindpad

Ik wil een oprit naar het terras (20 cm hoger) met de breedte van een rolstoel laten maken en daarbij aansluitend het grindpad laten vernieuwen, met "doek" onder het grind tegen het onkruid. Pad ongeveer 25 meter lang en 3 meter breed.

Grind aanleggen oprit

Het laten aanleggen van grind (wit) op de oprit. De oprit is geheel leeg gehaald. Oppervlakte is ongeveer 120m2.

Een oprit voorzien van nieuwe bestrating

Ik zoek een stratenmaker die mijn oprit kan voorzien van nieuwe tegels. Momenteel liggen hier 60 bij 30 cm tegels in en oud grind. Dit dient verwijderd te worden. Daarna moet de 12 m2 worden opgehoogd en geëgaliseerd worden. Uiteindelijk moet de oprit worden voorzien van 12 m2 aan tegels. Betonrandjes verwijderen

aanleggen oprit met grind

Hallo, wij willen graag een offerte voor het aanleggen van een oprit/parkeerruimte van ongeveer 225m2 met grind, bijvoorbeeld limburgs grind 8/16, inclusief grondmatten en banden. Er ligt al een repack laag. Op welke termijn kunnen jullie leveren? Verder graag een offerte voor een schelpenpad rond het huis, er ligt daar ook al repack, gaat om ongeveer 70m2. Kan ik de offerte gesplitst in materiaal en arbeid krijgen. bij voorbaat dank

tuin bestraten en oprit aanleggen

De tuin moet opgehoogd en geëgaliseerd worden. Er moet een terras aangelegd worden van 3,5 x 4,5 m. Verder moeten er honingraat platen komen met daarop grind ( grind is aanwezig). Aanwezige stoepbandjes zullen moeten worden verplaatst. Oprit aan de voorkant van het huis moet nog volledig aangelegd worden. Daar ligt nu gras. Tuin is goed bereikbaar. Het gaat in totaal om ongeveer 100 m2. En de oprit om 3x15 m.