Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Grasveld door tegels vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: grasveld door tegels vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: grasveld door tegels vervangen

Een achtertuin herbestraten

Ik zoek een stratenmaker oor het leggen van bestrating in afgesloten achtertuin (toegang door het huis heen dus). Het gaat om 26 m2 dat bestraat moet worden. 15 m2 daarvan zal moeten worden opgehoogd omdat er nu grasveld ligt. Tegels zijn reeds in ons bezit (40 bij 60 cm gewassen graniettegels).

Grasveld door tegels vervangen

Ik zoek een stratenmaker die in mijn achtertuin 8 m2 aan gras kan vervangen door bestrating. Het gaat om het verwijderen van het gras, afgraven, ophogen met zand, egaliseren het betegelen hiervan.

Sierbestrating leggen

Het leggen van circa 72 m2 tuintegels van waarschijnlijk 60 x 60 cm. Er zijn 2 terrassen (circa 27 m2) waaronder stabilisatiezand ligt. Tuinpad en overige gedeelte niet. Graag ook een specificatie wat de kosten zijn om de huidige tegels en een stukje grasveld (circa 8 m2) te verwijderen. Tuin is goed bereikbaar.

Sierbestrating op het terras aanleggen

Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn van het verwijderen van mijn grasveld 4 x 5 meter en daar 30 x 30 cm tegels in te laten leggen. Ik hoor graag van u.

Oprit opnieuw aanleggen

Ik wil de bestaande oprit vervangen en oude tegels afvoeren. Het gaat om een oppervlak van 30 m2. De oprit moet worden uitgebreid met ongeveer 30 m2. Ik wil een gedeelte van het grasveld weggehaald hebben voor de uitbreiding.

Tuin bestraten

Ik wil de tuin volledig leeggehaald hebben. Het gaat om een grasveld, minimaal aantal struiken en beplanting, klinkers en tegels. Daarna moet er nieuwe bestrating aangelegd worden. Ik wil dat er 60 bij 60 cm tegels worden gebruikt. De tuin is 60 m2.

Achtertuin van bestrating voorzien

Ik wil graag mijn achtertuin van bestrating voorzien. Huidige tegels en klinkers verwijderen en afvoeren. Bestaande borders blijven bestaan. Deze hebben halfronde vormen. Graag de ondergrond egaliseren en nieuwe tegels leggen. Nieuwe tegel wordt waarschijnlijk 60 x 60 cm Broadway Antraciet. Waarschijnlijk wordt tijdens/vooraf nog gewerkt aan de huidige elektriciteit onder de huidige bestrating. Er zit een looppad achter de tuin met van die anti- fiets hekjes, die zijn er al eens door een bedrijf uitgehaald. Er ligt een grasveld achter het huis, eventueel kunt u dat gebruiken om bij de woning te komen. Een poort in de schutting is in ieder geval aanwezig. De tegels e.d. zijn nog niet besteld.

Achtertuin ophogen en bestraten

Het verwijderen van de bestaande tuintegels, beton 60 x 40 cm en grasveld, totaal ongeveer 60 m2 en afvoeren. De tegels liggen op klei. Hierna moet de tuin worden opgehoogd met zand, ongeveer 10-15 cm en opnieuw bestraten, rekening houdend met de wortels van een Portugese Laurier, mogen niet beschadigen bij eventueel afgraven en leggen tegels. De bestaande bloemen border blijft. De nieuw gekozen tegels zijn merk 60+ soft tegels 30 x 60 cm.

Terras weghalen en opnieuw bestraten

Half terras weghalen, alle oude grond afgraven )inclusief grasveld) en nieuw zand erin zodat het met 15 cm opgehoogd wordt. Daarna betegelen met nieuwe tegels. Het terras gaat dus groter worden. De tegels zijn optioneel mee aan te bieden. De tuin is 60 m2, dat leeghalen en volledig betegelen. Wanneer zou u kunnen starten? En wat zou het geheel gaan kosten?

Nieuwe bestrating aanbrengen

Ik wil graag mijn oude grasveld laten verwijderen, hier ligt steen/tegels eronder, vlaggenmast verplaatsen. Verder wil ik graag advies over het inrichten van de ruimte. De tuin is ongeveer 35 m2.