Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Grasveld door tegels vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: grasveld door tegels vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: grasveld door tegels vervangen

Grasveld door tegels vervangen

Ik zoek een stratenmaker die in mijn achtertuin 8 m2 aan gras kan vervangen door bestrating. Het gaat om het verwijderen van het gras, afgraven, ophogen met zand, egaliseren het betegelen hiervan.

Sierbestrating leggen

Het leggen van circa 72 m2 tuintegels van waarschijnlijk 60 x 60 cm. Er zijn 2 terrassen (circa 27 m2) waaronder stabilisatiezand ligt. Tuinpad en overige gedeelte niet. Graag ook een specificatie wat de kosten zijn om de huidige tegels en een stukje grasveld (circa 8 m2) te verwijderen. Tuin is goed bereikbaar.

Sierbestrating op het terras aanleggen

Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn van het verwijderen van mijn grasveld 4 x 5 meter en daar 30 x 30 cm tegels in te laten leggen. Ik hoor graag van u.

Oprit opnieuw aanleggen

Ik wil de bestaande oprit vervangen en oude tegels afvoeren. Het gaat om een oppervlak van 30 m2. De oprit moet worden uitgebreid met ongeveer 30 m2. Ik wil een gedeelte van het grasveld weggehaald hebben voor de uitbreiding.

Tuin bestraten

Ik wil de tuin volledig leeggehaald hebben. Het gaat om een grasveld, minimaal aantal struiken en beplanting, klinkers en tegels. Daarna moet er nieuwe bestrating aangelegd worden. Ik wil dat er 60 bij 60 cm tegels worden gebruikt. De tuin is 60 m2.

Achtertuin van bestrating voorzien

Ik wil graag mijn achtertuin van bestrating voorzien. Huidige tegels en klinkers verwijderen en afvoeren. Bestaande borders blijven bestaan. Deze hebben halfronde vormen. Graag de ondergrond egaliseren en nieuwe tegels leggen. Nieuwe tegel wordt waarschijnlijk 60 x 60 cm Broadway Antraciet. Waarschijnlijk wordt tijdens/vooraf nog gewerkt aan de huidige elektriciteit onder de huidige bestrating. Er zit een looppad achter de tuin met van die anti- fiets hekjes, die zijn er al eens door een bedrijf uitgehaald. Er ligt een grasveld achter het huis, eventueel kunt u dat gebruiken om bij de woning te komen. Een poort in de schutting is in ieder geval aanwezig. De tegels e.d. zijn nog niet besteld.

Achtertuin ophogen en bestraten

Het verwijderen van de bestaande tuintegels, beton 60 x 40 cm en grasveld, totaal ongeveer 60 m2 en afvoeren. De tegels liggen op klei. Hierna moet de tuin worden opgehoogd met zand, ongeveer 10-15 cm en opnieuw bestraten, rekening houdend met de wortels van een Portugese Laurier, mogen niet beschadigen bij eventueel afgraven en leggen tegels. De bestaande bloemen border blijft. De nieuw gekozen tegels zijn merk 60+ soft tegels 30 x 60 cm.

Terras weghalen en opnieuw bestraten

Half terras weghalen, alle oude grond afgraven )inclusief grasveld) en nieuw zand erin zodat het met 15 cm opgehoogd wordt. Daarna betegelen met nieuwe tegels. Het terras gaat dus groter worden. De tegels zijn optioneel mee aan te bieden. De tuin is 60 m2, dat leeghalen en volledig betegelen. Wanneer zou u kunnen starten? En wat zou het geheel gaan kosten?

Nieuwe bestrating aanbrengen

Ik wil graag mijn oude grasveld laten verwijderen, hier ligt steen/tegels eronder, vlaggenmast verplaatsen. Verder wil ik graag advies over het inrichten van de ruimte. De tuin is ongeveer 35 m2.

Bestrating in tuin wijzigen en uitbreiden

Wij willen graag een stuk terras laten aanleggen in onze achtertuin met 46 zwarte tegels van 60 x 60 cm. Daarnaast willen we de bestaande bestrating bij ons huis met tegels van 30 x 30 cm laten verbreden. We hebben een tekening met nummering bijgevoegd. Het betreft de volgende zaken: 1) Hier hebben we de oude grindtegels al weggehaald. We hebben net 46 zwarte 60 x 60 cm tegels binnen met als doel een bredere stoep bij de schuur te realiseren. Tegels die over blijven willen we in het tuinpad hebben. 2) In verband met water dat bleef liggen in de tuin, heb ik op deze plaatsen met een grondboor een diep gat geboord en met grind gevuld met als doel de water afvoer te bevorderen. Het is dus van belang dat de grote tegels zo gelegd worden dat daar rekening mee wordt gehouden. 3) Er zit een verzakking in de rand van de bakstenen stoep naast de schuur. We willen dat deze verzakking wordt verholpen. 4) De bestaande stoep aan de huiskant willen we een stuk verbreed hebben met 5 rijen van ongeveer 14 tegels. De extra 30 x 30 cm tegels daarvoor hebben we liggen. Het stuk van het tuinpad dat niet met de overblijvende grote tegels gedaan kan worden moet weer met de grijze 30 x 30 cm tegels worden aangevuld. Ik heb reeds een heel stuk grasveld weggestoken. De grond hier is nogal lemig. De berg weggestoken gras/zand moet nog afgevoerd. Of het noodzakelijk is om een deel van de reeds liggende stoep er eerst uit te halen voor de stoep verbreed kan worden weten we door gebrek aan technisch inzicht niet zelf in te schatten. Ik heb 1 m³ zand liggen voor de klus.