Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gewone bestrating leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gewone bestrating leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gewone bestrating leggen

Gewone bestrating leggen

Het opnieuw leggen van de huidige stenen met mortel voeg ertussen tegen onkruid. De voor- en achtertuin zijn samen 85 m2. Daarnaast wil ik in de achter tuin een houten schutting laten plaatsen. Het gaat om de linker zijde van de tuin. De lengte hiervan is 11 meter en de hoogte van de schutting zal tussen de 1.80 en 2 meter hoog moeten worden.

Oprit aanleggen

Het betreft het aanleggen van een oprit van ongeveer 110 m2, nieuwbouwproject. We gaan uit van wat uitgraafwerk, grond blijft in tuin, versteviging met Repac en zand en afwerking met Limburg grind met nidaplast platen. Een gewone bestrating is dus meestal duurder?

Tuin rondom huis opnieuw bestraten

De tuin gedeeltelijk bestraat, plus minus 150 m2 aanvullen en bestraten. Er zal eerst een laag grond moeten worden afgegraven en van restanten boomstronken moeten worden ontdaan, grond afvoeren en een laag zand aanbrengen. Nieuwe bestrating leveren en leggen. De nieuwe bestrating mag van gewone grijze klinkers zijn. Of grijze tegels. Graag beide aanbieden. Bij voorkeur binnen nu en een maand uit gaan voeren.

Terras en bestrating in de achtertuin aanleggen

Betreft: tuinbestrating. Bedoeling is om tuin deels te bestraten (deels te voorzien van graszoden). Tuinoppervlak: 45 m2 inclusief schuurtje Bestrating 3 delen: 19 m2 Graag advies over wel/niet insluiten van het terras en eventueel een waterafvoer (goten /grind) - tegels 60 x 60 cm zijn aanwezig - ook een voorraad van gewone klinkers eventueel te gebruiken om terras op te sluiten. - bij terrasdeel ligt al ophoogzand. Mogelijk nog wat zand toe te voegen. - 4 tegels voor een schuurtje Kunt u de overgebleven klinkers ook afvoeren? De tuin is via een achterom van 90 cm te bereiken.

Bestrating leggen in een tuin

Zijn zelf begonnen aan bestraten tuin. Lukt redelijk doch geen ervaring, ligt groot stuk braak, 60 m2? Hulp nodig met leggen van de bestrating, egaliseren moet nog, opstootbanden moet nog, gewone betontegel waarschijnlijk beste optie.

Worteldoek met bestrating aanbrengen

Worteldoek met bestrating aanbrengen. De stenen heb ik, zand en worteldoek ook. Ongeveer 20 m2. Het zijn gewone stenen. Recht toe, recht aan.

Bestrating ophogen

Wij willen graag een prijsopgave ontvangen voor het ophogen van de bestrating bij onze huurwoning. Mijn vrouw loopt met een prothese en we willen het pad naar onze voordeur graag wat laten aanpassen, zodat ze gemakkelijk kan binnenstappen over de drempel van de voordeur. Achter de woning loopt er een tegelpad naar een klein terras. Zowel het pad als het terras liggen wat te laag en staan geregeld onder water. Dit is onveilig en willen we ook laten ophogen. Het gaat in alle gevallen om gewone stoeptegels. We laten de situatie hier graag even beoordelen en een offerte maken. Deze moet worden beoordeeld door een boekhouder inzake de WMO, omdat we wellicht een tegemoetkoming kunnen krijgen in de kosten. De klus zal daarom pas volgend jaar uitgevoerd kunnen worden. Het budget is voor dit jaar al besteed.

Tegels in de tuin laten leggen

Mijn tuin loopt richting mijn huis af en dit wil ik graag verholpen hebben. De bestrating heb ik er al uitgehaald, 12 bij 4 meter, en tevens heb ik al een stuk afgegraven. Er zal wat grond moeten worden afgevoerd denk ik en er moet natuurlijk zand komen op het afgegraven gedeelte. Daarnaast zou ik graag 4 houten schuttingsdelen met eventueel betonnen palen laten plaatsen. De voortuin mag ook opnieuw gelegd worden. Dit is ongeveer 4 meter bij 5 meter. In de achtertuin wil ik graag de oude waaltjes die in de tuin lagen gewoon gebruiken in combinatie met gewone stoeptegels. De vootuin wil ik geheel in waaltjes. Ik heb hiervoor een ontwerp gemaakt, echter hoor ik graag u mening hierover. Er is een foto beschikbaar.

Bestrating in de tuin opnieuw aanleggen

In onze tuin hebben we een paadje dat we graag opnieuw willen laten leggen, maar ook iets verbreden tot een klein terrasje. Ongeveer een meter breder. Het geheel moet opnieuw worden bestraat met volgens mij gewone straatstenen. Het paadje is nu ruim drie meter lang en slechts een halve meter breed. Graag, als het kan, per mail eerst een indicatie van de kosten.

Bestrating rond het huis aanleggen

Mijn broer is de aankoop aan het afronden van een hoekwoning. Daar moeten rondom de woning werkzaamheden aan de bestrating worden uitgevoerd. Aan de achterzijde is een terras flink verzakt. Dit moet worden opgehoogd en de tegels moeten herplaatst worden. Verder moet aan de voorzijde en de zijkant van de woning ook met gewone trottoirtegels een pad worden gemaakt. Het gaat om ongeveer 40 m2. Graag bespreken wij de werkzaamheden ter plaatse en ontvangen een prijsindicatie.