Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gehele tuin bestraten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gehele tuin bestraten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gehele tuin bestraten

Gehele tuin besraten

Bestraten van 70 vierkante meter.

Gehele tuin bestraten

Ik wil mijn tuin gewoon helemaal laten bestraten maar er moet wel een worteldoek onder denk ik voor de onkruid. Het gaat om ongeveer 20-21 m2. Ik heb geen deur maar het kan eroverheen gezet worden.

Tuin egaliseren en opnieuw bestraten met huidige tegels

Onze tuin uit 2007 van 67 m2 is, bijna, volledig betegeld met tegels van 80 x 80 cm. Inmiddels zijn de tuin wat verzakt en liggen de tegels daarom schots en scheef. Een paar tegels zijn gebarsten en onder de loungebank zitten geen tegels. Omdat nog 90% van de tegels nog goed is vinden we het zonde om de gehele tuin te vervangen, maar willen wij graag gewoon de tuin weer strak krijgen, voor meerdere jaren, en de ontbrekende/gebarsten tegels aanvullen. Ik ben erg benieuwd of u een goede oplossing kan bieden waardoor we ook voor de komende jaren en nette tuin hebben.

Achtertuin ophogen en stenen leggen

De achtertuin is verzakt. Het kunstgras wat er ligt dient te worden verwijderd. Hierna moet de gehele tuin opgehoogd worden en bestraat. De tuin is ongeveer 8 bij 5.50 meter groot en bij de bijkeuken moet er een afwatering komen. De tuin heeft een achterom.

Bestrating vervangen in tuin achter

We willen onze gehele achtertuin laten bestraten. Rond de 50 m2. Weten nog niet wat voor stenen. Oude tegels moeten er nog uit. Tuin deels afgegraven worden en worden bijgevuld met zand. Geen moeilijk ontwerp nodig. Mooie makkelijke stenen. Datum in overleg, in ieder geval voor 1 juni.

Tuin egaliseren en bestraten

Wij willen graag onze voor- en achtertuin laten doen. De dingen die we gedaan willen hebben zijn het volgende: Voortuin: alle boompjes, struiken et cetera eruit met wortel en al. Achtertuin: alle boompjes, struiken et cetera eruit met wortel en al. Graag alles afvoeren. Daarnaast de gehele achtertuin op 1 level brengen met zand en de tuin tegelen. De voortuin is ongeveer 30m2, en onze achtertuin 50m2. Wij willen ook een worteldoek eronder. Graag zouden we willen weten hoeveel dit ongeveer gaat kosten per onderdeel dat gedaan moet worden. We hebben een achterom van 48 cm breed en die kunnen we nog verbreden tot 90 cm.

Nieuwbouw tuin bestraten

Wij willen graag onze nieuwbouw tuin laten bestraten/betegelen met grote liefst 60 x 60 cm tegels. Er ligt in de gehele tuin aarde en het geheel moet iets opgehoogd worden. De achtertuin is ongeveer 5 meter breed en 6 meter lang en is via de zijkant te bereiken.

Bestraten van de achtertuin en looppad in voortuin maken

Het betreft een achtertuin van 5.5 meter breed en maximaal 10 meter diep. Niet de gehele tuin hoeft bestraat te worden. Echter hetgeen dat wel bestraat moet worden; in 2 verschillende soorten tegels/ stenen. Voor de tegels/stenen zorgen wij zelf. Alvorens het bestraten/ aanleggen van de tuin willen wij de achtertuin voorzien van drainage en elektra voor de verlichting. De voortuin willen wij voorzien van 2 leilinden. Tevens is daar een looppad dat bestraat moet worden. Eventueel met voorwerk, dit ligt aan de meerprijs. Overige materialen in overleg.

Bestrating in de achtertuin aan laten leggen

Wij hebben een andere woning gekocht per 1 juli. Daar ligt nu een prachtige tuin in, maar wij vinden dit teveel tuin, teveel beplanting. Wij willen op een rand aan zijkant na de gehele tuin betegeld hebben. De tuin is 70 m2 groot en wij denken aan keramische tegels.

Nieuw terras aanbrengen en gehele tuin bestraten

Het gaat om het opnieuw bestraten van onze voor- en achtertuin. Inclusief het weghalen van het oude terras en plaatsen van een damwand voor het nieuwe terras. Van de in totaal 125 m2 willen we ongeveer 110 m2 met (gebruikte) klinkers bestraten. De overige 15 m2 met tegels. Wij zorgen zelf voor het aanschaffen van de klinkers en tegels. Het komt voor ons goed uit als dit in maart kan worden uitgevoerd.