Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gedeelte tuin betegelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gedeelte tuin betegelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gedeelte tuin betegelen

Gedeelte tuin betegelen

Achtertuin betegelen ongeveer 15 vierkante meter. Op dit moment is de gehele tuin gras, dit dient verwijdert te moeten worden, vervolgens geëgaliseerd. Daarna moet het betegeld worden. Wij gaan graag met u opzoek naar een mooie tegel. Het is bereikbaar via de poort.

Sierbestrating aanleggen

Wij willen graag een deel van onze tuin verder laten betegelen. Het gaat om het leggen van sierbestrating in de vorm van betontegels onder een overkapping in de achtertuin. Er is reeds een gedeelte gelegd maar door ziekte niet afgemaakt. Er is nog ongeveer 30m2 over en er moet een stukje (5cm) van het bestaande beton pad worden afgeslepen. De tegels zijn 60/60 cm en er ligt al voldoende straatkant. De tuin is goed bereikbaar.

Tuin bestraten (60m2) met simpele tegels 30 x 30

Het leggen van simpele 30x30 tegels in de tuin, rekeninghoudend met afwatering naar de poort. Waarschijnlijk wat extra zand nodig. Er ligt ongeveer 2 kuub (schatting). Tegels zijn aanwezig. Een gedeelte van de tegels zijn er reeds uitgehaald. De tuin is ongeveer 60m2.

Verzakt terras opnieuw ophogen

Een gedeelte van onze tuin terras richting de straat is verzakt. Oppervlakte van gezakte gedeelte is 3,70cm x 3,30cm De tegels zijn nog goed en herbruikbaar, en we hebben 3 zakjes ophoogzand bij de Praxis gekocht. Graag wil ik een offerte aanvragen

Deel van de tuin bestraten

In onze achtertuin willen wij graag een gedeelte bestraat hebben. Wij hebben hiervoor al tegels van 30 x 30 cm. Op dit moment ligt er gras of zand en 10 tegels en is het erg oneffen. Het gaat om een stuk van circa 15 m2. er zou nog wat zand gestort moeten worden, dit laat ik graag wel regelen. Wat zou het kosten om dit door jullie te laten leggen?

Tuin bestraten, egaliseren en ophogen

Graag laat ik de tuin van ongeveer 40-45 m2 bestraten, met egaliseren en ophogen. Huidige tegels kan ik weghalen, op een paar 30 kilo tegels na. Planten en heggen heb ik zelf al verwijderd. Achterom is aanwezig. Ik ben mij aan het oriënteren of ik een gedeelte van de huidige tegels opnieuw kan gebruiken. Voor de nieuwe tegels gaat het om kleine waaltjes.

Oprit maken met grind

Ik wil graag een grindpad laten aanleggen. Deze zal worden gebruikt als oprit. De helft is al oprit ( bestraat). De bestrating moet er worden uitgehaald. De oprit moet verlengd worden naar gedeelte dat nu tuin is, de lengte is ongeveer 12,5 meter en de breedte is 3,75 meter. De tuin is goed bereikbaar.

Tuin renoveren

Ik wil de bestaande betontegels 60 X 40 cm verwijderen en afvoeren en grondverbetering voor dikke betontegels. En het resterende gedeelte van de voortuin geschikt maken voor kunstgras.

Achtertuin bestraten

Circa 60 m2 laten betegelen. terras en klein gedeelte achterin. Tegels nog niet in bezit. Graag advies betreft verdeling bestrating/gazon. Bedankt!. Huidige situatie van de tuin is dat er zand ligt en dus klaar is om te starten

Bestraten voor en achter tuin

Wij willen graag de achtertuin 87,9 vierkante meter (diepte cq 16000 mm volgens plattegrond) laten bestraten. Er light een gedeelte bestrating, gedeelte gras en gedeelte ophoging met planten. We willen alles opnieuw betegelen. De tegels zo simpel en onderhoudsvrij als mogelijk. Huidige situatie mag wegehaald worden en afgevoerd worden We hebben ook nog een voortuin van 24,6 vierkante meter (diepte cq 4000 mm volgens plategrond) die zouden we ook willen laten bestraten. Zou ik hiervoor een offerte kunnen krijgen?