Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gedeelte terras en tuinpad bestraten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gedeelte terras en tuinpad bestraten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gedeelte terras en tuinpad bestraten

Terras betegelen

Ik wil graag mijn terras laten betegelen en voor een gedeelte kunstgras laten leggen. Het gaat om in totaal 35 m2 betegelen en 10 m2 kunstgras zetten. Er l

Gedeelte terras en tuinpad bestraten

De tuin is momenteel bestraat met Waalformaat steentjes, terras is ongeveer 550 cm bij 300 cm. In het midden van het terras willen wij ongeveer 60 x 60 tegels (al op voorraad). Tuinpad naar achter is ongeveer 800 cm lang en 1 meter breed. Achter terras opnieuw bestraten en 60 x 60 tegels, 18 stuks. En voegen (voegsel al in het bezit). De randafwerking staat al.

Achtertuin opnieuw bestraten

Onze achtertuin heeft een verzakt terras (30 m2), graag zou ik deze weer iets op laten hogen en met dezelfde stenen laten bestraten. De achtertuin is door een steeg via onze schuur bereikbaar (dus materiaal moet door een deur kunnen). Het terras is net schoongespoten met een hogedrukreiniger, de stenen zouden dus zo weer gebruikt kunnen worden. In de bijlage heb ik even de maten van het bestraatte gedeelte aangegeven.

Terras aanleggen

Graag zou ik in het achterste gedeelte van mijn achtertuin een houten terras willen. Mij leek een hardhout soort wel het beste en ik ben wel geïnteresseerd in de thermowood soort. Aan de linkerkant loop mijn tuin schuin af. Waar het terras moet konen te liggen, liggen geen tegels en aangezien de grond snel inzakt bij ons is het nodig om palen in de grond te gebruiken. Tegels voor om en om tussen de palen te leggen heb ik hier liggen. De oppervlakte van het terras is ongeveer 13,6 vierkante meter.

Plaats bestraten

Terras bestraten en een gedeelte grind leggen (zie foto voor voorbeeld). De binnenplaats is ongeveer 50/60 m2.

Tuin herbestraten en klein gedeelte nieuw leggen

Herbestraten van terras, gangpad, stukje voortuin gedeelte nieuw bestraten. Alles met betontegels 30 x 30 cm

Terras en pad in tuin aanleggen

Er dient zo'n 25 m2 betegeld te worden, een terras en een pad naar achteren in de tuin. Een mix van Waaltjes/kleine steentjes en betontegels voor het terras gedeelte waar een tafel komt te staan. De huidige ondergrond is deels cement met tegels er in gelegd, dit moet er uit,en verder gras/zand ondergrond. Er is geen achterom, de vakman dient zijn materialen via de woning aan te leveren.

Bestraten van de achtertuin

Ik wil straatwerk laten aanleggen in mijn achtertuin. Het gaat om de gamma terras tegel Broadway antraciet 30 x 20 x 4,7 cm. Ook zal langs de schuttingrand een opsluitband geplaatst moeten worden. De totale lengte bedraagt circa 22 m. Ook rondom het later aan te leggen grasveld moet een opsluitband worden geplaatst. Dit is ongeveer 20 m. Het te bestraten stuk is circa 76 m2. Een groot gedeelte van de grond hoeft alleen geëgaliseerd te worden. Een klein stuk van de te bestraten grond moet worden afgegraven/opgehoogd en geëgaliseerd.

Dakterras met hekwerk aanleggen

Ik wil graag op mijn dak een dakterras laten aanleggen en wil starten met een simpele dakterras. Terras bereikbaar met een vlizotrap deze moet nog aangelegd worden. In de toekomst wil ik de dakterras gaan uitbreiden tot een dakopbouw met degelijk terras en een kas gedeelte met vaste trap naar het dak. Dit gaat financieel erg duur worden vandaar ik gewoon eerst een basis wil leggen zodat ik buiten kan zitten. En in latere stadiums het terras kan gaan uitbreiden. Graag wil ik hier meer informatie over en over wat het zou kosten om vlonders hekwerk en vlizotrap aan te leggen. Graag contact via de mail.

Composiet terras aanleggen

Wat is het gewenste formaat van het terras? 4.80 x 2.65 meter en een gedeelte van 2.90 x 1.20 meter. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Volgens mij geen voorwerk nodig: nieuwbouw balkon van beton met 'hokjesstructuur' (ansti-slip). Rondom in beton verzonken afvoergoot. Offerte liefst voor massief composiet!