Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Garagepad laten vernieuwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: garagepad laten vernieuwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: garagepad laten vernieuwen

Garagepad laten vernieuwen

Totaal ongeveer 60 m2 garage pad vernieuwen van buren en van ons. Oude stenen eruit en ik denk halverwege 5 cm ophogen naar garage deur toe. Ietsje ophogen en nieuwe stenen erin. Maat ongeveer 30-20 cm lichtgrijs niet al te dure steen. 16-20 euro m2.

Garagepad aanleggen

Ik wil naast mijn woning een garagepad laten aanleggen van ongeveer 105 m² en voor mijn woning een oud pad van 11 x 130 cm laten vernieuwen. Er ligt nu deels gras en deels kinderkopjes. Ik laat alles graag compleet uitgraven en afvoeren. Omdat de ondergrond geschikt moet worden gemaakt voor het rijden met en parkeren van auto's, moet die ook worden verhard en opgehoogd. Daarna wil ik er antracietkleurige betonklinkers met opsluitbanden in. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te bespreken en ontvang daarna graag uw offerte.