Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Flagstones in de tuin laten leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: flagstones in de tuin laten leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: flagstones in de tuin laten leggen

Flagstones in de tuin laten leggen

Reeds wordt alles voorbereid door mijzelf. Wat moet er nog gebeuren straks. Juist afschot creëren en vlakken van de ondergrond. En het bestraten en voegen met flagstones. De flagstones worden door mij geleverd. Tuin bereikbaar via brede poort en gaat in totaal om ongeveer 10 tot 15 M2. Ben voornamelijk benieuwd naar de tijd die hieraan ongeveer verwacht wordt te werken en welke kosten het met zich meebrengt.

Flagstones leggen in voortuin

Ik wil graag flagstones in de voortuin laten leggen. Oppervlakte is 5,4 x 3,5 = 19 m2. De flagstones wil ik graag gevoegd hebben. Ik kan de flagstones (yellow Brasil) zelf aanschaffen maar mogen ook geleverd worden door de opdrachtnemer, mits het de juiste flagstones en kleur zijn. Op dit moment liggen er koppel stones in de tuin. Die moeten ook verwijderd worden. De koppel stones liggen op zand. Graag een gespecificeerde offerte.

Flagstones in de tuin laten leggen

Ik wil flagstones in de tuin laten leggen. Het gedeelte waar ik de flagstones wil laten leggen is 4,5 bij 6 meter. De ondergrond is nu aarde. De tuin is wel al leeg maar moet wel geëgaliseerd worden. De stenen meeleveren. Wat kost het om het om te laten egaliseren, stenen te laten leveren en het leggen? Graag een offerte hiervoor. De tuin is alleen via het huis bereikbaar of via een binnenhofje maar die heeft geen bredere deur dan het huis. En kunt u het binnen nu en een maand uitvoeren? Anders wanneer wel?

Flagstones zetten in de tuin

Laten zetten vannflagstones, 40m2 tuin, ondergrond van zandz

Flagstones plaatsen

Wij willen flagstones in onze tuin plaatsen op redelijk korte termijn, het betreft een nieuwbouw woning met 40 m2 tuin en volledig zand als ondergrond.

Flagstones laten aanleggen

Ik wil 20 m2 flagstones leggen in de achtertuin. Het gaat alleen om een stuk bij de poort en een stuk in de tuin. De tuin is makkelijk bereikbaar.

Flagstones aanleggen

Wij willen onze achtertuin met flagstones laten bestraten. Het gaat om een tuin van circa 70 m2 (ruim genomen). De huidige bestrating haal ik er zelf af, er ligt zandgrond onder. Graag een prijs inclusief alle materialen, grondwerk, uren etc. Alleen de flagstones zullen wij zelf verzorgen. Indien u deze zelf kunt leveren mag u dit altijd als optie in het voorstel meenemen.

Flagstones leggen

Wij hebben ongeveer 75 m² aan flagstones die in de tuin gelegd moeten worden in zand. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Terras en tuinpad met flagstones aanleggen

Wij willen het terras achter in de tuin vernieuwen met flagstones. De tegels kunnen over de bestaande tegels gelegd worden. Het gaat om een terras van 5 x 3.10 meter en een pad van 5.60 x 1 meter. De planten zijn inmiddels afgevoerd. Wij zullen de flagstones zelf kopen. We laten de tuin graag even beoordelen en ontvangen daarna uw plan van aanpak en offerte.

Flagstones in de tuin laten leggen

Graag zou ik willen weten of jullie ook flagstones kunnen leggen met een cement ondervloer. En wat zouden hiervoor de kosten zijn bij een terras van ca. 20 m2