Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Erfbestrating aanleggen in een weide? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: erfbestrating aanleggen in een weide. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: erfbestrating aanleggen in een weide

Erfbestrating aanleggen in een weide

Het laten leggen van 260 m2 erfbestrating. Het gaat om een erf waar een paardenschuur op komt en dus ook af en toe een traktor over heen moet. Graag een goed advies en prijs, nu is het nog weide.

Erfbestrating aanleggen

180 Vierkante meter. Dikke Waaltjes heeft mijn voorkeur, kunt u die leveren? Het heeft een asfalt ondergrond, dit blijft liggen. Daar moet een laag zand op gestort worden. De bestrating moet aansluiten op de weg.