Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Erfbestrating aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: erfbestrating aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: erfbestrating aanbrengen

Erfbestrating aanbrengen

We willen 300 m2 laten bestraten, dit is een pad naar de schuur. Er ligt nu puinkorrel, dat halen we zelf weg en vullen het op met zand. Moet er ook nog een andere ondergrond worden aangebracht? Graag compleet aanbieden. De locatie is goed bereikbaar met een vrachtwagen. Graag eerst een indicatie.

Erfbestrating aanbrengen

Ik wil graag erf bestrating aan laten brengen. Het gaat om betonklinkers, ongeveer 150 m2. Er ligt nu gebroken puin onder, maar het is wel een vaste bodem. Er moet dus wel een laagje zand over. Ik wil graag dat de vakman alle materialen levert.