Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Erf van boerderij bestraten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: erf van boerderij bestraten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: erf van boerderij bestraten

Erf van boerderij bestraten

In totaal een, reeds met puin verharde oppervlakte van ongeveer 140 m2, rond het huis bestraten met waaltjes of een vergelijkende steen. Er rijden regelmatig trekkers en zware machines over het erf. Wij wonen in de beemster waar wateroverlast een groot probleem is op het erf. Een goed afwatering is daarom essentieel. De boerderij is van 1895, belangrijk vinden wij een bestrating die past bij deze periode. Separaat zou ik willen weten wat alleen de oprit van 90 m2, met puin verharde oppervlakte, zou kosten.

Bestraten van oprit en erf

Wij willen onze oprit en erf laten bestraten. Thans is het een onderlaag van oud grind en zand. Grootte 1000-1100 m² in totaal. Tweedehands klinkers zijn goed genoeg, gebruik is als erf, parkeerplaats e.d. De ruimte om met groot materiaal te draaien en te lossen is zeker mogelijk, aangezien het een boerderij betreft. Graag specifieke offerte en vragen per mail beantwoorden.

Erf rond vrijstaand huis bestraten

Een voormalige boerderij is verbouwd tot woonhuis. Het pad rond het huis (ongeveer 400 m2) moet eenvoudig bestraat worden. Ondergrond is momenteel hoofdzakelijk zand, pad grenst aan kippenschuren (privé) en een moestuin.

Erf bestraten

Bestraten van erf bij verbouwde boerderij. Ik schat ongeveer 300 m2. Stenen schaffen we zelf aan, evenals het zand. Worden betonklinkers.

Erf van boerderij moet opnieuw bestraat ...

Erf van boerderij moet opnieuw bestraat worden. Stenen en asfalt kan ik er zelf uithalen met atlaskraan. Er moet zand aangevoerd worden. Een deel van de betonklinkers kan opnieuw gebruikt worden. Zithoek in tuin ( terras) moet gemaakt worden.

Wij wonen op een boerderij graag willen ...

Wij wonen op een boerderij graag willen wij onze bestaande tuin en het erf en het terras herinrichten en willen graag advies voor de beplanting en aanleg. Er mag best veel gras gebruikt worden maar het geheel willen we wat strakker en rustiger uit laten zien.

Bestrating erf boerderij en een deel ...

Bestrating erf boerderij en een deel vervanging van de bestrating Gaat om MEER dan 500 m²