Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Het opnieuw egaliseren en bestraten van tuinpad? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: het opnieuw egaliseren en bestraten van tuinpad. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: het opnieuw egaliseren en bestraten van tuinpad

Een tuin bestraten met grote tegels

Ik zoek een stratenmaker voor het bestraten van een kleine 50 m2. De tuin is momenteel bestraat met oude tegels. Die verwijder ik zelf. Het gaat om het ophogen (6 m3), egaliseren en bestraten met grote tegels. De tuin is prima bereikbaar.

Een bestaand terras ophogen en opnieuw betegelen

Ik zoek een stratenmaker die een bestaand terras van 20 m2 opnieuw kan leggen. Het gaat om het tijdelijk verwijderen van de tegels, het ophogen met ongeveer 2 m3 zand, het egaliseren en opnieuw bestraten met bestaande tegels. Het betreft 60-40 cm tegels.

Het opnieuw egaliseren en bestraten van mijn tuinpad

Egaliseren van bestaand tuinpad ( wortels) en opnieuw betegelen. Het pad is 1 x 8 meter. Ik dat er ook nieuwe tegels in moeten. De wortels komen van een grote boom af.

Ophogen van voor en achtertuin en opnieuw bestraten

ophogen van verzakte sierbestrating in voor en achtertuin. voor plm 12 m2 met klinkers, achter plm 35m2 tegels van 60*60. De voortuin is open, de achtertuin moet via de woning zelf worden bereikt. Aan de voorzijde zal het ongeveer een kuub zijn, de achterkant iets minder. Dus, oude bestrating er uit, ophogen, egaliseren, opnieuw leggen van de bestrating.

Ondergrond container opnieuw bestraten

Wij gaan naast het servicepunt van FlixBus bij de P+R van Station Sloterdijk een container plaatsen van 6.1 m bij 2.3 m. Nou is de bestrating waarop de container komt te staan in redelijke staat maar we willen toch het stukje waarop de container komt te staan even opnieuw laten leggen zodat het een mooi vlak geheel is waarop de container komt te staan. Hebben jullie komende 3 weken tijd om een stuk straatwerk opnieuw te leggen (laat zeggen 7 m x 3 m) en wat zijn de kosten daar dan voor. Je kunt dezelfde stenen gebruiken, verder wellicht wat zand nodig om het geheel wat te egaliseren.

Bedrijfsoprit herbestraten en ophogen

Ik zoek een stratenmaker die 2 bedrijfsopritten opnieuw kan bestraten. Het gaat om 180 m2 aan bestrating wat tijdelijk moet worden verwijderd, dan moet die 180 m2 opgehoogd en geëgaliseerd worden. Na het egaliseren dienen de oude tegels teruggezet worden. Er komen hier vrachtwagen met containers van 15 ton, dus het moet stevig liggen, maar de ondergrond ligt er al 30 jaar.

Parkeerplaats van 320 m2 egaliseren na verwijderen grind en bestraten

Wij willen graag onze parkeerplaats (nu grind) laten egaliseren en vervolgens bestrating neerleggen. Het geheel is ongeveer 320 m2. Graag ontvangen wij een basis offerte. Wat het minimaal zal kosten om dit te realiseren. De nieuwe bestrating mag worden aangeleverd door de vakman. Ik verneem het graag! Met vriendelijke groet.

Bestrating aanleggen voortuin en achtertuin

Ik zoek een stratenmaker die mijn voor- en achtertuin kan voorzien van nieuwe bestrating. Het gaat om het verwijderen van de bestaande bestrating, eventueel ophogen en egaliseren en opnieuw bestraten van ongeveer 300 m2. Daarnaast ga ik graag samen met de hovenier om tafel zitten ten behoeve van een tuinontwerp.

200 m2 egaliseren en bestraten met klinkers

Rondom het huis wil ik 200 m2 laten bestraten met klinkers. Het zand ligt er al.

Tuin ophogen, egaliseren en bestraten

Normale bestrating aanleggen: Keramiek tegels 60 x 60 cm (of 80 x 80 cm indien dit voordeliger is) zowel in voor- als achtertuin leggen. Achter tuin is 10 m lang en 5,70 m breed. De voortuin is 6 m breed en 1,50 m lang. In het totaal voor- en achterkant bestraten (2 terrassen en 1 pad) met ongeveer 106 tegels 60 x 60 cm. Het overige van de tuin wordt opgevuld met kunstgras. Tevens flink ophogen van de tuin en egaliseren. Er ligt nu kleigrond in welke is weggezakt. Verder is alle bestrating al verwijdert. Er is een tuinpoort aanwezig. Graag offerte met een specificatie.

Partners

Partners van Casius