Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakterras voorzien van houten tegels? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakterras voorzien van houten tegels. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakterras voorzien van houten tegels

Tegels op dakterras leggen

Ik zoek een tegelzetter/stratenmaker die mijn dakterras kan voorzien van 60 bij 60 cm tegel welk 4 cm dik moeten zijn. Het gaat om 40 m2. De huidige tegels verwijder ik zelf. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Dakterras aanleggen en dak verstevigen

We willen graag een dakterras. Hiervoor moeten zowel de wanden als het dak verstevigt worden. Het gaat om een terras van ongeveer 10 m2. Hiervoor moet nog een vergunning aangevraagd worden. Momenteel ligt er op het dak oud bitumen. Ik wil aan de buitenkant van de woning een trap en een stevig hekwerk en de vloer van het terras voorzien van vlonders.

Dakterras voorzien van houten tegels

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Ons dakterras heeft een ondergrond van stenen tegels. We zouden daarop graag houten tegels laten leggen. De oppervlakte is zo'n 12 vierkante meter.

Terras aanleggen met Fixplate locksysteem

Het betreft een nieuwbouwappartement (penthouse met dakterras), deze is nu voorzien van standaard grijze tegels. Graag oude tegels vervangen door keramische tegels met Fixplate locksysteem. Het terras is ongeveer 50 vierkante meter.

Dakterras aanleggen

Het terras ligt direct boven aan een aanbouw. Deze uitbouw heeft een plat dak wat is afgedekt met gebrande bitumen en is voorzien van borstwering. Het dak is al vlak, maar heeft geen balustrade. Het dak is ongeveer 23 m2 groot en hier willen wij graag composiet vlonders laten plaatsen. De balustrade doen wij zelf.

Terras waterpas maken en vlonderplanken aanleggen

Nieuw dakterras op licht hellend dak met pannen. Oppervlakte ongeveer 10 m2. Entree via dak naar terras bestaande situatie stenen muren rondom stevige draagbalken van dak. De vloer moet waterpas gemaakt worden en daarna de terrasvloer van vlonderplanken voorzien.

Vervangen van vlonder vloer

Het huidige dakterras van zo'n 20 m2 is voorzien van een oude vergane vlonder vloer welke vervangen moet worden. Toegankelijk via binnendoor. Graag een complete offerte inclusief materialen en manuren.

Dakterras voorzien van een hek

Ik heb met mijn vriend een appartement gekocht in Amsterdam, wat op de 3e en 4e verdieping van een pand is. Vanuit de slaapkamer kan je op een plat dak komen, van een aantal m2. Zelf geven ze aan dat je een vergunning moet hebben om dit een officieel en veilig dakterras te maken. Weten jullie hoe duur dat zou zijn en hoe duur is het om bij jullie een veilig hek aan de buitenkant te maken? Ik weet de precieze afmetingen niet, maar heb een foto bijgevoegd. Zoals je ziet ligt er wel al een vloer, het voornaamste wat mist is een hekje. Graag ontvang ik via de mail een voorstel van jullie of een idee met wat we het beste kunnen doen zou ook erg op prijs worden gesteld.

Dakterras van composietplanken voorzien

Graag wil ik mijn dakterras van 5,10 x 3,60 laten voorzien van een vloer van composietplanken. Wilt u mij een volledige offerte sturen wat dit kost als ik het door u laat uitvoeren, dus inclusief materiaal.

Dakterras is voorzien van tegels. Tegels ...

Dakterras is voorzien van tegels. Tegels moeten opgehoogd worden middels rubbermatjes om waterafvoer beter te laten verlopen. Dakterras is voorzien van enkele plantenbakken. Egaal dak, te bereiken zonder ladder via een studio op het dak. Tegels zijn 40/40 op een oppervlakte van ca. 45m2.