Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakterras verplaatsen en weer opbouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakterras verplaatsen en weer opbouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakterras verplaatsen en weer opbouwen

Bestaand dakterras uitbreiden met 24 m2, dakgrind verwijderen en zijhekken plaatsen

Ik wil mijn bestaande dakterras uitbreiden met 24 m2 (straat)tegels. Momenteel is mijn dakterras 6 x 2 m. en wil deze vergroten naar 6 x 6 m. Het heeft een bitumen ondergrond met grind. Dakgrind verwijderen en bestaand balkonhek 4 meter verplaatsen. Zijkanten voorzien van hekwerk.

Dakterras verplaatsen en weer opbouwen

Ik heb een houten dakterras op mijn huis. Helaas hebben we lekkage waardoor binnenkort een dakdekker het hele dak komt renoveren. Mijn dakterras moet er daarom uit, en daarna er weer opgezet worden. 2/3 is van bitumen, 1/3 is zink. hetzelfde moet er weer opkomen. Kunnen jullie mij een grove prijs indicatie geven voor het verwijderen en dan weer plaatsen van het terras? De oppervlakte is 12 m2. Het is volledig van hout en de ingang is een dak koepel. Het dak is plat en bestaat uit bitumen. Een ruwe schatting volstaat, dan weet ik beter wat voor stap ik zet. Veel dank en fijne dag!

Aanpassen dakconstructie bij trapopgang

Ik heb een dakterras van 25 m2. Echter wil ik de dakopgang verplaatsen en er een vaste trap naar laten plaatsen. Wat zijn de kosten waar ik aan moet denken? Het dakterras leg ik zelf. Het gaat puur om de het dak. Het oude gat dicht maken en een nieuwe locatie te maken voor de opgang en hiernaartoe een vaste houten trap installeren. Graag ontvang ik via de e-mail een offerte. Er is een plattegrond beschikbaar.

Vergroten van bestaand dakterras

Het vergroten van een bestaand dakterras van 4.4 m2 naar 11 m2 gebruik makend van het bestaande scherm en bestaande leuningen. De leuningen zijn vervaardigt van stalen strip 60x10 mm. Hoogte leuning 89 cm spijlafstand 10.5 Het scherm en de leuning zijn met bouten aan de muur bevestigd en worden ondersteund door rubber blokken. Werkzaamheden -verwijderen en afvoeren overtollig grind -verplaatsen scherm. Exacte plaats in overleg. -vervaardigen of laten vervaardigen van stalen gelaste leuningen inc bout verbinding met bestaande leuningen.nieuwe leuningen 1x ca 238 cm en 2 x ca 45 cm. Leuningen leveren in grondverf/primer en na plaatsing aflakken tezamen met bestaande scherm en leuning.Ondersteuning nieuw gedeelte in overleg. -Ca 3m2 betontegels leveren

Ter renovatie van mijn huis heb ik een ...

Ter renovatie van mijn huis heb ik een aannemer nodig voor de volgende werkzaamheden: Aanleggen dakterras inclusief verwijderen kozijn, aanleggen schuifdeur, dakbekleding en plaatsing hekwerk. Plaatsen badkamer, inclusief sloopwerkzaamheden. Sloopwerkzaamheden zolderverdieping, weghalen muren inclusief deuren. Elektriciteit en waterleiding verleggen. Stukadoorswerkzaamheden voor verschillende kamers en schilderspuitwerkzaamheden gehele woning. Verlagen plafond en verplaatsen elektriciteit ten behoeve het plaatsen van diverse spotlampen. Tot slot diverse timmer en loodgieterwerkzaamheden in de tuin.

Verplaatsen en vastzetten ballustrade ...

Verplaatsen en vastzetten ballustrade ivm wijziging grootte dakterras. Eventueel ook verdere verbeteringen.

Het gaat om de aanleg van een dakterras. ...

Het gaat om de aanleg van een dakterras. De werkzaamheden die moeten worden verricht zijn: - onderzoek sterkte bestaande dak - evt. aanpassen/verbeteren dakbedekking - verplaatsen (bestaande) lichtkoepel - aanleg vaste houten trap - aanbrengen balustrade - doorvoeren water en electriciteit naar het dak - eventueel plaatsen opbouw op het dak (op het trapgat, om gemakkelijker op het dak te komen) Er is momenteel een lichtkoepel die verplaatst of verwijderd moeten worden, al naar gelang de gekozen oplossing. Er moet een vaste trap komen (90 of 180 graden wenteling) en het dakterras moet aangelegd worden. Ik denk zelf aan houten tegels op een raamwerk van latten, omheind door een balustrade. Het totale (nuttige) oppervlak van het dak is ca. 6 bij 6 meter.