Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakterras met trap en railing aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakterras met trap en railing aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakterras met trap en railing aanleggen

Houten dakterras realiseren

Graag ontvang ik een indicatie voor het realiseren van een dakterras. Het betreft een plat dak met een groot vierkant dakraam. Er zal een trap gemaakt moeten worden naar dit raam. Het terras zal ongeveer 60 m2 groot worden en bevindt zich op de derde verdieping. De dakbedekking is niet ouder dan 5 jaar.

Dakterras aanleggen en dak verstevigen

We willen graag een dakterras. Hiervoor moeten zowel de wanden als het dak verstevigt worden. Het gaat om een terras van ongeveer 10 m2. Hiervoor moet nog een vergunning aangevraagd worden. Momenteel ligt er op het dak oud bitumen. Ik wil aan de buitenkant van de woning een trap en een stevig hekwerk en de vloer van het terras voorzien van vlonders.

Dakterras met trap en railing aanleggen

Ik zou graag via het balkon aan de achterkant (2e etage) toegang willen creëren naar een dakterras (3e verdieping) van circa 6 m2. Momenteel ligt er bitumen op het dak. Ik wil graag een makkelijk te onderhouden materiaal op de grond en niet al te zwaar, waarschijnlijk iets in de trant van composiet. Ook zal ook een railing moeten aangelegd en een trap (eveneens een ligt en duurzaam materiaal) vanaf de 2e etage.

Dakterras aanleggen

De bouwvergunning is al aanwezig. De dak toegang koepel is ook aanwezig. Deze is van kunststof en 80 bij 130 cm. Het dakterras moet ongeveer 20 m2 worden met een zwart hekwerk en de vloer van massief kunststof. En er nog geen betreding tot het dak aanwezig. Er moet een vaste trap worden geplaatst. Het dient niet volledig afgewerkt te worden. Het moet een zwevend dakterras worden.

Dakterras ontwerpen en aanleggen

Wij hebben een plat dak en willen graag een dakterras aan laten leggen. In 2012 is het dak gerenoveerd en er ligt momenteel bitumen (of EPDM?) en het gaat om een dak van ongeveer 35 m2. Wij zijn op zoek naar een vakman die ook met ons kan meedenken over een mooi ontwerp. Er moet ook een trap naar het dak gemaakt worden. Deze moet een hoogte hebben van circa 2.5 a 3 meter.

Dakterras aanleggen

Ik heb een vierkant dakterras van ongeveer 6 x 6 meter. In het midden komt een liftschacht uit van ongeveer 2,5 x 2,5 meter. Totale oppervlak bruikbaar terras dus zo'n 30 m2. Er liggen momenteel grijze betontegels die wit geschilderd zijn geweest. Die zijn erg lelijk geworden en het grijs komt er doorheen. Ik wil deze eventueel laten schoonmaken of vervangen door nieuwe betontegels of vervangen door composiet gegroefde planken, afhankelijk van de prijs. Graag een offerte hiervoor. Voorkeur heeft composiet. Bij nieuwe tegels graag afvoer oude tegels in prijs meenemen. Situatie: Er is een lift tot de 7e verdieping maar dan moeten de materialen nog 1 verdieping binnendoor het appartement met een trap.

Terras aanleggen

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m². Op ons dak (pand 1919 in Rotterdam, bitumen net vernieuwd) willen we een dakterras realiseren. Er is al een dakraam boven de trap die als toegang kan functioneren. De werkzaamheden die nodig zijn: - vergunningsaanvraag, inclusief constructieve berekening (tekeningen gebouw zijn tijdens de oorlog vergaan) - vaste houten trap (wit) plaatsen - we willen graag 2 opties weten: prefab dakhuisje 2 x 3 m en een elektrisch dakluik - vlonders 35 m2 - spijlen hekwerk aluminium 12 strekkende meter - schaduwdoek 3 x 4 m. Tekening & foto's van het dak kunnen we toesturen.

Dakterras renovatie

Beste, wij zijn onlangs verhuisd naar Rotterdam en willen graag ons bestaande dakterras renoveren. Er liggen nu betontegels plat op het dak en dit is voor ons huis uit ca. 1910 eigenlijk te zwaar. We beschikken op het moment al over een vaste trap naar het terras, dus deze hoeft niet geplaatst te worden. De dakbedekking is ca. 18 jaar oud, dus bij volledige renovatie willen we dit waarschijnlijk meteen meenemen. Het terras is circa 55 meter groot waarvan we in ieder geval aan de zuidzijde een (zwevende) vlondervloer willen laten plaatsen. Aan de noordzijde willen we in overleg bedenken wat we doen. Eventueel een groendak. Daarnaast moet er een nieuwe balustrade geplaatst worden. Ik ontvang hier graag een gespecificeerde offerte voor en een bezichtiging is ook mogelijk. Bij voorkeur contact via de email. Materiaal kunnen we deels zelf afvoeren waarschijnlijk. Kunnen we nog even over overleggen.

Dakterras aanleggen

Betreft een dakterras bovenop de 4e verdieping van mijn appartement. Het trapgat met koepel vanuit de woonkamer is al gemaakt en de trap richting dak met een 45 graden draai naar links bovenin wordt gemaakt. Het dakterras zal een afmeting krijgen van 7 bij 2,8 meter met de lange kant richting zuiden en het trapgat in de noord westelijke hoek (gezicht richting zuiden). Gewenste werk bestaat in ieder geval uit het maken van de houten constructie (zwevende vloer op draagmuren), de houten vloer, het hekwerk en vaste houten bank in noord oostelijke hoek. Aan de westelijke en oostelijke grens liggen gedeeltelijk ijzeren balkondragers. Buurman aan westelijke kant legt ook een dakterras aan, dus daar zal een goede afscheiding (schutting of iets dergelijks) moeten komen.

Dakterras met hekwerk aanleggen

Ik wil graag op mijn dak een dakterras laten aanleggen en wil starten met een simpele dakterras. Terras bereikbaar met een vlizotrap deze moet nog aangelegd worden. In de toekomst wil ik de dakterras gaan uitbreiden tot een dakopbouw met degelijk terras en een kas gedeelte met vaste trap naar het dak. Dit gaat financieel erg duur worden vandaar ik gewoon eerst een basis wil leggen zodat ik buiten kan zitten. En in latere stadiums het terras kan gaan uitbreiden. Graag wil ik hier meer informatie over en over wat het zou kosten om vlonders hekwerk en vlizotrap aan te leggen. Graag contact via de mail.