Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakterras realiseren op een plat dak? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakterras realiseren op een plat dak. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakterras realiseren op een plat dak

Dakterras kunststof vlonders realiseren

Terras op bovenverdieping van 65 m2, het is een dakterras. Vlonder terras is wat wij voor ogen hebben. Wij zorgen dat het terras leeg is. Het dak is dragend genoeg om dit terras te houden en is goed bereikbaar. Wij zijn opzoek naar een partij die de kunsstof vlonders kan leveren en netjes kan aanleggen.

Dakterras realiseren op aanbouw

Wij zijn ons aan het oriënteren op een dakterras op het bestaande platte dak boven op onze aanbouw. Het gaat om ongeveer 10 m2. Wat wij willen qua materiaal weten wij niet goed wat haalbaar is, wij denken dat het van lichtgewicht moet zijn en voor ons ook goedkoop. De dakconstructie moet nog gecontroleerd worden. Er moet een balustrade omheen komen, voor materiaal hebben wij geen voorkeur.

Realiseren van composiet dakterras

Wij willen een nieuw dakterras. Op dit moment ligt dit dakterras aan de slaapkamer, wij hebben de oude vlonders verwijderd. Nu ligt er een volledig schoon met lood dakbedekking. De afmetingen zijn 2m x 2.60m. Wij willen hier een composiet terras laten leggen in een donkerbruine of zwartbruine kleur. Graag zien wij ook een aantal opties van u terug als u kan leveren naast leggen.

Dakterras realiseren

Het betreft een dakterras op een plat dak dat wij willen (laten) realiseren. 2 huizen verderop is reeds een dakterras gemaakt op het dak van hetzelfde pand. Dit betreft een soortgelijk dakterras. Hier is een vergunning voor verkregen. Wij zijn nu bezig met de vergunningaanvraag. Wij hebben reeds 2 platdakramen gekocht. Het betreft een dakraam met daktoetreding in een plat dak, hiervoor moet nog een opening in het dak gemaakt worden. Het andere dakraam is van beloopbaar glas ter vervanging van een bestaand kunststof dakraam. De dakramen zijn van Intura. Het betreft de volgende types: - Platdakraam Intura PGM A1- daktoetreding- manueel te openen. Formaat: 100 x 150 cm. - Platdakraam Intura PGX A5 - beloopbaar glas. Formaat: 60 x 90 cm. De vaste trap naar het dakraam met daktoetreding moet momenteel nog geplaatst worden. We twijfelen of we alles zelf willen gaan doen, een gedeelte zelf willen gaan doen (bijvoorbeeld zelf de vergunning, constructieberekening, trapplaatsing, dakraamplaatsing regelen) of alles willen uitbesteden. Vandaar dat wij benieuwd zijn wat de mogelijkheden zijn bij jullie bedrijf. Afmetingen: - lengte 7500 mm (6m te realiseren voor dakterras) - breedte 5900 mm (4,4 m te realiseren voor dakterras). het dakterras zou (rekening houdend met de verplichte 1,5 m afstand vanuit de gemeente) zal het ongeveer 28 m2 worden, ongeveer 6 bij 4,5m. Wij hebben een luik naar het dak, maar deze is heel klein in ons washokje, maar er is wel een toegang. Wat wij willen op het dakterras zijn hardhouten vlonders en balkonhekken. Graag de prijs voor de materialen apart benoemen.

Informeren en realiseren van een dakterras

Momenteel had ik een dakterras op een houten garagedak. Deze heb ik moeten laten verwijderen vanwege lekkage. Het dak is gerepareerd en er ligt bitumen dakbedekking op. Ik wil een nieuw dakterras laten plaatsen met een moderne uitstraling. Ik zou graag geadviseerd willen worden over keramisch of kunststof. In totaal is het dakterras 24 m2. Het dak hoeft als het goed is niet verstevigd te worden. Alle mankementen heeft de dakdekker gerepareerd.

Compleet dakterras realiseren

Het desbetreffende pand ligt in een hof en is goed toegankelijk. Het is 5 meter hoog en heeft een betonnen dak (voormalig industriepand) met nieuwe dakbedekking. Totaal oppervlak van dak is 200 mtr, waarvan ca. 45 mtr terras gaat worden. Ik zoek een vakman die het gedeelte kan betegelen en de beschoeiing kan verzorgen.

Dakterras realiseren op een plat dak

Ik wil een dakterras realiseren op een plat dak van ongeveer 30 m², waar ook hekwerk of een schutting geplaatst moet worden. Papieren van constructeur zijn aanwezig. Ik laat mij informeren over de mogelijkheden wat betreft het hekwerk of schutting. Helaas kan dit niet aan de zijkant van het dak bevestigd worden, daarvoor is het mogelijk te zwak. Maar dit zal de vakman moeten kunnen beoordelen.

Dakterras realiseren + dakconstructie controleren

Wij hebben een bovenwoning gekocht met dakterras, maar wij denken dat de constructie niet helemaal goed is. We zouden graag naar de dakconstructie laten kijken. Daarbij willen we ook het dakterras laten opknappen. Er zitten nu rubberen tegels, we willen dan houtplanken of iets dergelijks laten leggen. Dit is ongeveer 8 bij 3,5 m. Wij hebben een ander dak dat we bij het huidige dakterras bij willen betrekken. Deze zou ongeveer 5 bij 3.5 m zijn. Het wordt dan dus een L-vorm. Dit willen we ook met hout laten leggen. Er is 1 stukje met verhoging bij de deur, dit is hoger dan het dakterras. Hier moet een ophoging komen. En er komt een kleun stukje met schuurtje erbij, maar dit zou nog opgemeten moeten worden. Graag een offerte inclusief materiaal en exclusief materiaal.

Het realiseren van een houten dakterras en het plaatsen van hekwerken

Ik zoek een timmerman die een houten vlonder op ons dakterras op de 4e verdieping kan leggen. Dit betreft een houten met bitumen bekleden dak. Dit dat is 18 m2. Om het dakterras en het bestaande balkon van 5,8 bij 1,4 dient nog een houten of metalen hekwerk geplaatst te worden.

Het realiseren van een vloer op een dakterras

Ik zoek een partij die een vloer kan realiseren, van kunststof of hout, voor mijn dakterras. Het terras is 8 bij 3 meter groot. De bedekking van het terras is van bitumen.