Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakterras realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakterras realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakterras realiseren

Dakterras realiseren

Wij hebben een nieuwbouw woning met uitbouw op de begane grond. Hierop willen wij graag een dakterras laten aanleggen. De afmeting is ongeveer 5,40 bij 2,40 meter. Het kozijn zouden we graag willen vervangen door een kunst kozijn en een grote draai/kiep raam die ook van buiten dicht te doen is. Wij willen graag tegels, hout of kunststof op de vloer hebben. Afhankelijk van hoe zwaar het dak belast mag worden. Als reling willen wij een breed ijzer hek waar mee ook tegen aan en overheen kan leunen.

Dakterras bouwen

Graag maken wij een afspraak met een vakman om de mogelijkheden te bespreken voor het realiseren van een dakterras. De vergunning is gegeven, bouwtekeningen en constructieberekeningen zijn gemaakt en de voorwaarden van de gemeente zijn bekend. Het terras zal 30 m2 groot gaan worden. Daar omheen zal er een reling gemonteerd moeten worden. Ik heb nog geen keuze gemaakt voor de materialen. De woning is goed te bereiken, de materialen zullen naar boven gehesen moeten worden.

Dakterras realiseren

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen de 10 en 50 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Dak is al verstevigt, raamkapel zit er al in! Het gaat om houten flonders en evt een klein hekwerkje erom heen!

Houten vlonder op dakterras leggen

Graag willen we een houten vlonder op ons dakterras laten realiseren. Het dakterras is circa 30 m2. De achterste 15 m2 wil ik via een trapje laten verhogen voor de loungeset.

Dakterras realiseren

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Ik ben op zoek naar partij die hele plaatje kan doen. Aanvragen bij gemeente, maken van toegang tot dak, aanleggen dakterras. Ongeveer 3.5 bij 7. Toegang moet nog gemaakt worden. Vloer liefst zo min mogelijk onderhoud aan en omheining liefst in dezelfde kleur iets dat niet heet wordt om op te lopen.

Terras aanleggen

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m². Op ons dak (pand 1919 in Rotterdam, bitumen net vernieuwd) willen we een dakterras realiseren. Er is al een dakraam boven de trap die als toegang kan functioneren. De werkzaamheden die nodig zijn: - vergunningsaanvraag, inclusief constructieve berekening (tekeningen gebouw zijn tijdens de oorlog vergaan) - vaste houten trap (wit) plaatsen - we willen graag 2 opties weten: prefab dakhuisje 2 x 3 m en een elektrisch dakluik - vlonders 35 m2 - spijlen hekwerk aluminium 12 strekkende meter - schaduwdoek 3 x 4 m. Tekening & foto's van het dak kunnen we toesturen.

Realiseren van een compleet dakterras

Het betreft het realiseren van een compleet dakterras van 40 m2. Belangrijk hierbij is dat er een dak toegang van binnenuit komt en en dus een trap gerealiseerd dient te worden. Een dakluik van ongeveer 1 x 2 meter zal gemaakt moeten worden. Daarnaast moet er water en elektra beschikbaar zijn. Het is een plat dak met houten dakconstructie. Mogelijk moet er een stalen constructie aangebracht worden. Graag een uitgesplitste offerte per detail. Het kan zijn dat ik zelf producten als een dakluik en composietplaten ga aanschaffen waardoor er dan alleen montage kosten berekend kunnen worden.

Dakterras realiseren

Ik wil graag vanuit de keuken een dakterras laten realiseren. In de keuken zitten twee ramen, hier moeten twee deuren in komen, dan een bordes met stalen/ijzeren trap (plus leuning) naar beneden. Op het dak moeten houten vlonders komen met rondom een ijzeren hekwerk. Het dakterras is ongeveer 10 a 15 m2. Vlonders en hekwerk kan ik eventueel zelf leveren.

Ik wil een dakterras realiseren; Ik heb ...

Ik wil een dakterras realiseren; Ik heb een hoekwoning met aparte vorm. Boven op 1e verdieping zit op hoogte van de zolder een plat dak van 3m bij 10m. Hier ligt kiezeldak op en dit moet er sowiezo af en toen kwam het idee om hier een dakterras te realiseren. Het is een betonnenvloer dus het is in staat het te dragen. Het gaat dus om een vloer en balustrade op het dak en van een kozijn een openslaande deur/schuifpui maken. Ik ben met vergunningaanvraag bezig.

Wij zoeken een turn-key aannemer die een ...

Wij zoeken een turn-key aannemer die een dakterras komt realiseren op onze uitbouw. Voor zover wij het kunnen overzien betreft de klus het aanbrengen van een stalen buitentrap, het aanbrengen van een hekwerk rondom en het plaatsen van een houten vloer. Wellicht is het tevens nodig om een (lichte) bouwvergunning aan te vragen.