Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakterras opnieuw inrichten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakterras opnieuw inrichten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakterras opnieuw inrichten

Dakterras opnieuw inrichten

Het is nu 4x7 meter, bestaande uit betontegels direct op mastiek. Daarnaast 5 plantenbakken 0,5x05x0,5 meter. Het dak zelf bestaat uit een damwandplatendak dat nogal meeviert. Ik wil e.e.a. vervangen door een stijvere constructie en graag los van dak. Maar hoe? Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m² Wij wonen in een bovenwoning, daaronder zit een winkel die heel ver naar achteren is uitgebouwd. Boven op de winkel hebben wij een dakterras. Het dakterras heeft een oppervlakte van 4 bij 7 meter. Nu liggen er betonplaten op. Ik wil een nieuw dakterras met een nieuwe inrichting die vrij ligt van het onderliggende dak.

Dakterras inrichten

Ik wil graag de dakterras mooi inrichten heb geen idee hoe. Ik wil graag rubberen terrastegels en aankleden. De afmeting is lang 4 vierkante meter en breed 5 vierkante meter.

Dakterras schoonmaken en inrichten

Ik wil graag mijn dakterras laten schoonmaken (groene aanslag), verder mijn oude lounge set afvoeren en wat andere dingen. Daarnaast graag een nieuwe lounge set van steigerhout laten maken.

Bamboe balkonafscheiding en herinrichten terras

Gaarne offerte voor een bamboe matten afscheiding voor dakterras, lengte 5.50 meter en hoogte 1.65. De bamboe moet dicht tegen elkaar staan zodat er geen doorkijk mogelijk is. Tevens wil ik het dakterras van circa 25 m2 opnieuw inrichten. Hiervoor wil ik graag advies omdat het op 4 hoog is en de wind erop staat. Aankleding van het terras en iets van een grasbalkon met bloemen in potten. Ik ben er nog niet uit wat geschikt en het mooist is. Ik zoek iemand die behalve de bamboe afscheiding mij adviseert en realiseert met de inrichting voor een een nieuw dakterras. Uitvoering komend voorjaar.