Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakterras betegelen met terrastegels? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakterras betegelen met terrastegels. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakterras betegelen met terrastegels

Dakterras betegelen met terrastegels

Half mei dit jaar ga ik verhuizen naar een nieuw appartement met een groot dakterras (~6 m bij 6 m) op de eerste verdieping. Graag zou ik wat info ontvangen over de mogelijkheden en kosten om dit te laten betegelen zodat het terras klaar is voor de zomer. Specifiek ben ik geïnteresseerd in de volgende vragen: * Wat zijn de mogelijkheden en bijbehorende kosten om dit terras te laten betegelen * Op welke termijn is dit mogelijk, kan dit in de tweede helft van mei of moet ik aan een andere periode denken? Ik hoor graag van u.

Dakterras betegelen met terrastegels

Ik wil graag tegels laten leggen op mijn dakterras, het gaat om ongeveer 25-30 m2. Mijn voorkeur gaat uit naar een beton-look tegel. Graag offerte via e-mail.

Dakterras betegelen met terrastegels

Voor opnieuw te leggen dakterras met name de ondergrond opnieuw ophogen en tegelen eventueel andere tegels. Er liggen aan de rand kiezelsteentjes en onder de tegels kunststof/rubber tegeldragers maar die vergaan na verloop van tijd. 27,5 bij 3,5 meter.

Dakterras betegelen met terrastegels

Ik wil graag mijn balkon (2 meter x 5 meter) en patio (3 meter x 3 meter) nieuwe tegels laten leggen. De oude beton tegels moeten er dan uit en de nieuwe goed gelegd worden. De oude tegels graag afvoeren.

Opnieuw betegelen van dakterras

Het vervangen van 85 terrastegels, 60 x 60 cm, op het balkon van mijn appartement op de 6e verdieping. De oude tegels moeten worden afgevoerd en de nieuwe tegels geleverd en geplaatst.

Dakterras opnieuw betegelen

Mijn dakterras ligt op de eerste etage van een rijtjeswoning. Op het dakterras liggen momenteel standaard stoeptegels van 30 x 30 cm. Ik wil het terras opnieuw betegelen met 60 x 60 cm terrastegels. Het gaat om ongeveer 25 m2. Ik wil de oude tegels graag laten verwijderen en afvoeren.

Dakterras tegelen met keramische terrastegels

Het betreft het betegelen van een dakterras met keramische tegels 60 x 60 x 2 cm. De oppervlakte is totaal ongeveer 40 m2. De bestaande ondervloer kan hergebruikt worden. Het betreft een appartement op 3 e etage, lift aanwezig. Eventueel te combineren met verwijderen bestaande terrastegels 50 x 50 x 4 cm. Graag laten wij het verwijderen apart offreren.

Dakterras betegelen met terrastegels

Ik heb een dakterras waarop verrot hout zit. De oppervlakte is ongeveer 15 m2. Ik zit te denken aan tegels met rubber eronder. Natuurlijk ook eerst het hout verwijderen.