Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakterras bestraten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakterras bestraten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakterras bestraten

Dakterras bestraten

Op het dakterras boven de garage wil ik graag kunststof tegels of kunststof planken in een antraciete kleur laten plaatsen. De oppervlakte is ongeveer 35 m2.

Dakterras bestraten

Het dakterras is ongeveer 50 m2 groot. Hier wil ik graag een composiet vloer laten leggen. Ook moeten er bloembakken gemaakt worden van hetzelfde materiaal. Daarnaast dient er een reling geplaatst te worden van 13 meter lengte waarbij er nog geen keuze gemaakt is voor het soort materiaal. Het terras is goed te bereiken.

Dakterras betegelen

Graag zou ik willen weten wat het kost om een dakterras te laten betegelen. Oude tegels meenemen, egaliseren, bestraten, kosten tegel maximaal 25 euro per m2, 11x 4 meter of zorg ik zelf voor de tegels..?

Dakterras aanleggen

Ik wil graag een dakterras aanleggen. Het dakterras is 3. 90 m bij 2. 10m groot. Er is al via de slaapkamer toegang en er liggen losse tegels op. Ik zou graag een nieuw hekwerk (het liefst materiaal waar weinig onderhoud aan zit) en het mooier laten bestraten (ook met iets waar weinig onderhoud aan zit). Ik zou de materialen deels zelf willen aanschaffen en deels door de timmerman laten leveren.

Dakterras bestraten

Ik heb een dakterras/balkon van ongeveer 25 m2. Daar liggen nu stoeptegels op. Die wil ik graag vervangen door een iets chiquere tegel. Ik denk aan mooi betonnen tegels of natuursteen. Mijn vraag is, wat zou dit ongeveer kosten, afhankelijk van de steen. Moet ik zelf de stenen bestellen en laten bezorgen? De oude tegels mogen afgevoerd worden.

Dakterras bestraten met betontegels

Ik wil graag 64 betontegels van 50 x 50 centimeter groot laten leggen op mijn dakterras. Er ligt nu momenteel dakleer op het dakterras. Het terras ligt op de 3e etage en er is geen lift aanwezig.

Dakterras bestraten

Graag wil ik een offerte aanvragen voor de werkzaamheden aan een dakterras van circa 180 m2. Het betreft de volgende werkzaamheden: - Bestraten van het dakterras, tegels of rubberen tegels - Afvoeren van de oude tegels en hout - Verwijderen en afvoeren van plantenbakken Graag ontvang ik uiterlijk 29 mei een offerte.

Betonnen bak slopen en terrastegels plaatsen

Op een dakterras moet een betonnen bak gesloopt en afgevoerd worden (lift en vuilcontainer aanwezig, planten en aarde zijn al verwijderd), vervolgens dienen betonnen terrastegels op kunststof nokken geplaatst te worden zoals op de rest van het dakterras. Afmetingen bak 5250 x 5250 mm hoog 500 mm. Formaat tegels 500 x 500 mm, te bestraten oppervlak ca 30 m2, ca 110 tegels, plastic nokken ca 220. Levering materiaal in overleg.

Bestraten daktuin en dakterras en voortuintje

Voortuintje: verwijderen en afvoeren lavendel, bestraten Dakterras: verwijderen en afvoeren houten vlonders, bestraten Daktuin: verwijderen en afvoeren gras en onkruid , bestraten Plaatsen pergola(1m80 hoog) met 3 palen en dwarslatjes op de grens tussen daktuin en dakterras Aanvoeren tegels voor het voortuintje : witte of grijze tegels Aanvoeren tegels voor daktuin en dakterras: rood + grijze bonte, gemengde tegels Het gaat maximaal om 50 m2.