Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakterras aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakterras aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakterras aanleggen

Dakterras aanleggen

We willen een dakterras van ongeveer 75 m2 laten aanleggen met Thermowood planken.

Terras aanleggen

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m². Op ons dak (pand 1919 in Rotterdam, bitumen net vernieuwd) willen we een dakterras realiseren. Er is al een dakraam boven de trap die als toegang kan functioneren. De werkzaamheden die nodig zijn: - vergunningsaanvraag, inclusief constructieve berekening (tekeningen gebouw zijn tijdens de oorlog vergaan) - vaste houten trap (wit) plaatsen - we willen graag 2 opties weten: prefab dakhuisje 2 x 3 m en een elektrisch dakluik - vlonders 35 m2 - spijlen hekwerk aluminium 12 strekkende meter - schaduwdoek 3 x 4 m. Tekening & foto's van het dak kunnen we toesturen.

Dakterras aanleggen

Ik wil een dakterras aan laten leggen van ongeveer 20 m2. We hebben een omheining nodig en vlonders. Het dak is makkelijk te bereiken.

Dakterras aanleggen

Ik wil graag een dakterras aanleggen. Het dakterras is 3. 90 m bij 2. 10m groot. Er is al via de slaapkamer toegang en er liggen losse tegels op. Ik zou graag een nieuw hekwerk (het liefst materiaal waar weinig onderhoud aan zit) en het mooier laten bestraten (ook met iets waar weinig onderhoud aan zit). Ik zou de materialen deels zelf willen aanschaffen en deels door de timmerman laten leveren.

Dakterras aanleggen

Het huidige terras, manbarklak, op woonark dat net een jaar ligt moet verwijderd, want kromgetrokken agv verkeerd leggen. Ben op zoek naar goed en duurzaam alternatief. Mag niet opnieuw fout gaan. Graag uw advies en offerte. Oppervlakte: Lengte 441,5 mt Breedte 409,5 mt Gewicht macht niet te zwaar zijn.

Terras waterpas maken en vlonderplanken aanleggen

Nieuw dakterras op licht hellend dak met pannen. Oppervlakte ongeveer 10 m2. Entree via dak naar terras bestaande situatie stenen muren rondom stevige draagbalken van dak. De vloer moet waterpas gemaakt worden en daarna de terrasvloer van vlonderplanken voorzien.

Dakterras aanleggen

Hekwerk plaatsen en wat beplanten. Lengte van het hekwerk is 29 meter, de afmetingen van het terras zijn 6 bij 17 meter.

Aanleggen dakterras met houten dek

Betreft dakterras van 7 x 7 meter met momenteel tegels en ik wil hier graag een houten dek overheen. Tevens heb ik een kleine binnenplaats van 2 x 3.50 meter. Ook hier wil ik graag het zelfde houten dek overheen laten leggen.

Composiet vlonder aanleggen

Het gaat om het plaatsen van een composiet vlonder op ons balkon/dakterras dat aangrenzend is aan onze woonkamer. De afmeting is ongeveer 2 meter breed bij 11 meter lang. De vlonder moet ook iets verhoogd geplaatst worden. Toegankelijk middels een lift. Extra voor de vakman is de optie om een oude bestrating af te voeren als dat kan?

Dakterras met composiet aanleggen en bitumen vervangen

We willen een nieuwe vloer op een bestaand dakterras laten leggen. De nieuwe vloer moet uit composiet planken bestaan. Het dakterras is in een L-vorm, waarbij de een zijde ongeveer 4,0 x 4,3 meter is en de andere zijde 2,0 x 4,5 meter is. We willen voordat het dakterras gelegd wordt ook de bitumen dakbedekking laten vervangen.