Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Composiet vlonders voor dakterras laten plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: composiet vlonders voor dakterras laten plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: composiet vlonders voor dakterras laten plaatsen

Dakterras aanleggen

Het terras ligt direct boven aan een aanbouw. Deze uitbouw heeft een plat dak wat is afgedekt met gebrande bitumen en is voorzien van borstwering. Het dak is al vlak, maar heeft geen balustrade. Het dak is ongeveer 23 m2 groot en hier willen wij graag composiet vlonders laten plaatsen. De balustrade doen wij zelf.

Composiet vlonders voor dakterras laten plaatsen

Mijn dakterras is 5. 15 lang en 2. 40 breed. De bovenkant van de vlonder tot de onderkant ( het bitumen van het dak ) is ongeveer 9 centimeter . Ik wil graag de bovenkant van de vlonder gelijk laten lopen met de rand van de goot, om de planten zo ver mogelijk tegen het balkonhek te kunnen zetten. , zonder dat ik blokjes onder de planten bakken hoef te plaatsen. De vlonders moeten in 4 delen gemaakt worden i.v. m vervoer en eventuele lekkages van het dak.

Composiet vlonders plaatsen

Het betreft een balkon van ongeveer 30 m2 waar composiet vlonders op moet komen. Het balkon is van beton.

Vlonders leggen

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen de 10 en 50 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Voor onze nieuwbouwwoning aan het water willen wij graag 2 vlonders van maximaal 2,5 meter diep bij 5 meter breed laten plaatsen van composiet hout. De ene vlonder moet een simpele rechte versie zijn waar de kinderen in het water kunnen en een bootje aan kunnen leggen. De tweede vlonder moet meer een zitplek worden om te loungen en is het verlengstuk van de tuin waar wij het meeste zullen verblijven. Deze vlonder zal ook een trappetje moeten krijgen zodat deze eenvoudig bereikbaar is. De tuin is goed toegankelijk.

Composiet terrassen laten leggen

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Wij zijn opzoek naar een partij die vlonders/terrassen kan realiseren in en Rond Amsterdam - Uitvoering vaak in composiet

Composiet vlonders aanleggen

Wij hebben op dit moment een hardhouten vlonders in de tuin. In totaal ongeveer 20 vierkante meter. Dit begint door te buigen. We zouden graag willen weten wat het kost om dit te vervangen door composiet vlonders. Kunt u ons hierin adviseren qua materiaal? De tuin heeft een achterom. Afvoeren van het materiaal kan ik zelf regelen.

Composiet vlonders aanbrengen

Serre afmetingen zijn 5.50 meter bij 3 meter. Hier graag composiet vlonders/planken leggen. Oude tegels verwijderen we zelf. Tuin heeft een achterom.

Composiet terras

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Wij hebben een dakterras met houten vlonders die vervangen moeten worden.

Composiet vlonders plaatsen

25 vierkante meter composietvlonders plaatsen in houtlook, met worteldoek in een achtertuintje op het Noordwesten

Vlonder leveren en plaatsen

Graag wil ik een offerte opvragen voor het leveren en plaatsen van een vlonder in onze achtertuin met een afmeting van (b) 5.00 x (l) 3.00 meter. De vlonder dient op dezelfde hoogte te worden geplaatst als de (nog aan te leggen) bestrating. Het gaat om een tuin van een nieuwbouwwoning waarvan de tuin reeds is afgegraven en zand is gestort. - Graag ontvang ik een prijs voor houten vlonders en composiet inclusief leveren en uitvoeren. - De schutting wordt half april geplaatst. Daarna wil ik deze klus laten uitvoeren.