Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Composiet terras aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: composiet terras aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: composiet terras aanleggen

Terras aanleggen met composiet planken

Ik ben op zoek naar iemand voor het leggen van composiet planken in houtkleur het liefst glad, dus zonder de ribbelkant boven. 16 m2 . De planken in 1 lengte.

Composiet terras aanleggen

Graag in de tuin een composiet terras van circa 7 x 4 meter. Verder voortuin en pad naar achtertuin bestraten. Voortuin 2 x auto's plaatsen. Graag onderhoud (onkruid) vrij/arm.

Hout of composiet terras aanleggen

Ik ben op zoek naar iemand die een hout of composiet terras op een bestaande tegelvloer en 2 balkons aan kan leggen. Het gaat om 30 m2.

Composiet terras aanleggen

Ik zoek een stratenmaker die een composieten terras kan plaatsen. Het gaat om het verwijderen van de huidige klinkers en het plaatsen van de nieuwe tegels. Het gaat om 32 m2. De tuin is per achterom bereikbaar.

Houten terras plaatsen

Het gaat om een terras in de tuin, 4 bij 4 meter, hout, composiet, Thermowood. Ik denk aan balken op tegels, worteldoek, in een kuil van 10 cm. Daarop planken. Andere/betere constructies kan ook. Het vorige, eigengemaakte terras van sloophout is na 5 jaar weggerot. Dit terras moet 20 jaar meegaan. Het is een tuin in een huizenblok, druk Amsterdam, materiaal zal door het huis heen moeten. Ik kan zelf zo nodig helpen. Graag een voorstel over de mogelijkheden.

Composiet terras laten plaatsen

Ik wil graag een composiet terras laten plaatsen van ongeveer 25 vierkante meter.

Terras tegels vervangen

Huidige terras van composiet is aan vervanging toe. Het gaat om 9,3M2. Worteldoek is al aanwezig, regels zullen waarschijnlijk wel vervangen dienen te worden. Graag ontvang ik een offerte voor zowel composiet kleur ligt grijs of eventueel thermo wood. Vloerdelen liefst +- 25cm breed. Alvast dank. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Minder dan 10 m²

Terras ophogen

14m2 moet 20 cm boven terras tegels aangebracht worden en 10 m2 moet 40 cm boven terras tegels komen. Opstap van ene terras moet mogelijk zijn . Composiet moet in de lichte kleur. Totale maat terras is 2050 x 12000 mm Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m²

Composiet vlonderplanken

Het betreft het aanleggen van een kwaliteit composiet vlonderplanken terras van 4 meter lang en 6 meter breed. De ondergrond is het huidige betegelde terras met een border eromheen waarin de nieuwe planken moeten liggen.

Terras vervangen

Ons huidige terras is aan vervanging toe. Het moet ook betere/goede/stabiele ondersteuning hebben, want het is nu wat verzakt. Het is een jaren 30 huis en we vinden dat een FSC hardhouten terras daar het beste bij past. Maar we kijken ook graag naar geperst bamboe, hout composiet, geïmpregneerd hout met het KOMO keurmerk / verduurzaamde Europese houtsoorten. Alles met duurzaamheidsklasse 1. De tuin ligt circa 50 cm lager dan het huis. De lengte is ruim 10 meter, maar het terras is smal. Het terras ligt tegen de achterkant van ons huis aan en de keuken/tuindeur komt er op uit. Dit is de deur we altijd gebruiken, niet de voordeur. Het is van groot belang dat het terras niet glad wordt. Misschien behandelen met anti-slip beits? Als de beits nog nat is bestrooien met fijn zand? Het terras ligt aan de éne kant tegen een stenen terras aan, aan de andere kant stopt het bij de hoek van het huis. Langs de kant van het huis is een trapje van 2 treden. Er is ook een trapje van 2 treden naar de tuin, rechtuit op 3 meter afstand van de keuken/tuindeur. De trapjes zijn nu van grote tegels, maar het zou leuk zijn om dit ook van hout te doen (mits niet glad). Het stuk voor de deur is circa 2. 20 x 2. 95 = 6.50 meter en de rest is circa 1.90 x 8 meter = 15.20 meter Samen dus circa 22 meter. We zijn erg benieuwd naar de verschillende offertes.