Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Compleet dakterras realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: compleet dakterras realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: compleet dakterras realiseren

Uitbreiden dakterras

Wij willen ons bestaande dakterras van 20 m2 (welke nu de helft van het platte dak beslaat) uitbreiden met ongeveer 14 m2. Het dak is circa 7 meter breed dus verlengen met 2 meter. We hebben al toestemming van de VvE want in het uit te breiden gedeelte zitten vaste lichtkoepels van benedenburen. Bestaande dakterras heeft een houten vloer met planken over de lengte. Wij willen de uitbreiding van dezelfde materialen maken. In overleg de aluminium balustrade uitbreiden of eventueel compleet vervangen en afvoeren en vervangen voor een houten balustrade. Mogelijk ook meteen een dubbel buitenstopcontact aanleggen.

Dakterras aanleggen

Graag zou ik van u enkele offertes voor het aanleggen van een dakterras willen ontvangen. De situatie is als volgt, het betreft een tweetal aaneengesloten terrassen op een appartementsgebouw van 3 verdiepingen. Op de erfgrens bevindt zich een houten afscheiding van 1 meter hoog. Tussen deze afscheiding en het verdere betegelde terras bevindt zich een strook van ongeveer 22 m2 (2x) waar de buurman en ik graag een hardhouten(Bankirai?) of composiet vloer willen laten leggen. Verder dient het grind rondom de opbouw van het terras ook vervangen te worden door een vloer. Totale oppervlakte ± 50 m2. Uitbreiding van het bestaande tegelterras is met de bestaande belastbaarheid van het dak niet mogelijk, daarom dient voor een lichtere constructie gekozen te worden. Naast het afvoeren van het grind dienen ook de 18 plantenbakken met Hedera tijdelijk verplaatst en na afloop teruggezet te worden naast de houten afscheiding. Het gewicht van een gevulde plantenbak is ongeveer 125 kg. Omdat de firma die de dakbedekking aangebracht heeft en zorg draagt voor het onderhoud heeft de VvE garantie voor het dak. Deze firma wil graag ingelicht worden over de exacte uitvoering van de werkzaamheden zodat wij aan de gestelde garantievoorwaarden kunnen voldoen. Omdat het niet mogelijk is op via deze aanvraag extra informatie te verschaffen middels foto's, plattegrond en informatie over de belastbaarheid van het dak vraag ik u of dit op een andere manier kan gebeuren om zo een compleet overzicht te krijgen van de bestaande situatie. Ook zou het aan te bevelen zijn dat de bedrijven die eventueel het werk op zich willen nemen vooraf de situatie komen bekijken. Ik verneem graag van u.

Compleet dakterras realiseren

Het desbetreffende pand ligt in een hof en is goed toegankelijk. Het is 5 meter hoog en heeft een betonnen dak (voormalig industriepand) met nieuwe dakbedekking. Totaal oppervlak van dak is 200 mtr, waarvan ca. 45 mtr terras gaat worden. Ik zoek een vakman die het gedeelte kan betegelen en de beschoeiing kan verzorgen.

Realiseren van een compleet dakterras

Het betreft het realiseren van een compleet dakterras van 40 m2. Belangrijk hierbij is dat er een dak toegang van binnenuit komt en en dus een trap gerealiseerd dient te worden. Een dakluik van ongeveer 1 x 2 meter zal gemaakt moeten worden. Daarnaast moet er water en elektra beschikbaar zijn. Het is een plat dak met houten dakconstructie. Mogelijk moet er een stalen constructie aangebracht worden. Graag een uitgesplitste offerte per detail. Het kan zijn dat ik zelf producten als een dakluik en composietplaten ga aanschaffen waardoor er dan alleen montage kosten berekend kunnen worden.

Zwevend dakterras maken

Voor ons dakterras bij ons nieuwe huis zouden wij graag een zwevend dakterras laten maken, zodat er geen lekkage mogelijk is. Het terras is ongeveer 6,5 x 10 meter. Bedrijf die dit compleet kan verzorgen.

Ik wil mijn dakterras laten overtrekken ...

Ik wil mijn dakterras laten overtrekken zodat middels een hydraulisch systeem het dakt automatisc kan worden geopend. Vervolgens moet het geheel volledig worden geisoleerd zodat het als extra kamer kan worden gebruikt. Voor de vloer had ik gedacht aan grind...Als laatst zou ik hier nog aan toe willen voegen dat de vakman meedenkt om de ruimte zo compleet mogelijk te maken.