Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Compleet dakterras realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: compleet dakterras realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: compleet dakterras realiseren

Compleet dakterras realiseren

Het desbetreffende pand ligt in een hof en is goed toegankelijk. Het is 5 meter hoog en heeft een betonnen dak (voormalig industriepand) met nieuwe dakbedekking. Totaal oppervlak van dak is 200 mtr, waarvan ca. 45 mtr terras gaat worden. Ik zoek een vakman die het gedeelte kan betegelen en de beschoeiing kan verzorgen.

Realiseren van een compleet dakterras

Het betreft het realiseren van een compleet dakterras van 40 m2. Belangrijk hierbij is dat er een dak toegang van binnenuit komt en en dus een trap gerealiseerd dient te worden. Een dakluik van ongeveer 1 x 2 meter zal gemaakt moeten worden. Daarnaast moet er water en elektra beschikbaar zijn. Het is een plat dak met houten dakconstructie. Mogelijk moet er een stalen constructie aangebracht worden. Graag een uitgesplitste offerte per detail. Het kan zijn dat ik zelf producten als een dakluik en composietplaten ga aanschaffen waardoor er dan alleen montage kosten berekend kunnen worden.

Zwevend dakterras maken

Voor ons dakterras bij ons nieuwe huis zouden wij graag een zwevend dakterras laten maken, zodat er geen lekkage mogelijk is. Het terras is ongeveer 6,5 x 10 meter. Bedrijf die dit compleet kan verzorgen.

Ik wil mijn dakterras laten overtrekken ...

Ik wil mijn dakterras laten overtrekken zodat middels een hydraulisch systeem het dakt automatisc kan worden geopend. Vervolgens moet het geheel volledig worden geisoleerd zodat het als extra kamer kan worden gebruikt. Voor de vloer had ik gedacht aan grind...Als laatst zou ik hier nog aan toe willen voegen dat de vakman meedenkt om de ruimte zo compleet mogelijk te maken.