Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Cobblestones leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: cobblestones leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: cobblestones leggen

Tuinpaden aanleggen

Plaatsen 88 m1 opsluitbanden. Leggen 90 m2 cobblestones 40x20x6. Alle materialen zijn aanwezig. Ik ontvang graag een offerte.

Oprit aanleggen

Ik ben op zoek naar iemand die een oprit voor mij aan wilt leggen. Het liefst van grind of cobblestones. Het gaat om 500 m2. Wat gaat mij dit kosten? ik hoor het graag.

Cobblestones leggen

Het gaat om het bestraten van de voortuin van 70 vierkante meter (cobblestones van 21 x 14 x 6 cm). De oude bestrating is weg. Het huis loopt rond waardoor er meer als normaal geknipt moeten worden. Ik kan hier een foto van sturen.

Terrassen egaliseren en herbestraten

Ik zoek een stratenmaker voor het herbestraten/recht leggen van de terrassen in de voor- en achtertuin, in totaal zo'n 26 m2, inclusief recht zetten pallissadebanden. Er liggen cobblestones van 15x15 cm. Extra zand voor het recht leggen is nodig. Daarnaast moet het zand ook geëgaliseerd worden.

Oprit verhogen en vergroten

De oude grond van de voortuin moet waarschijnlijk worden afgegraven en opgehoogd( 6.40 x 3.40 meter). Uiteindelijk wil ik hier cobblestones leggen. Ik wil graag met de werkzaamheden starten op korte termijn.

Tegels leggen in achtertuin

Het gaat om ongeveer 40 m2, achtertuin is al voorzien van zand, de tegel is cobblestones maas & waal 14 x 14 x 7 cm. Alvast bedankt voor uw reactie.

Oprit met Cobblestones straten

Het leggen van 88 m2 Cobblestones op onze oprit. We schaffen zelf het materiaal aan.

Cobblestones en grindtegels aanbrengen

Graag een prijsopgave van afvoer 88 grindtegels 40x60 en het leggen van 22 m2 10x10 cobblestones, al aanwezig. Rechttoe-rechtaan, geen ingewikkelde dingen

Tegels leggen in achtertuin

Momenteel liggen er cobblestones, 21 x 14 cm in de achtertuin, 44 m². Deze stenen kunnen deels hergebruikt worden in de zijschuur, 13 m². De rest voeren we zelf af. De 44 m² achtertuin krijgt nieuwe betonnen tegels 60 x 30 cm die we zelf regelen. 9 m² van de tuin blijft op huidig niveau, de andere 44 m² tuin + 13 m² zijschuur worden opgehoogd. Hiervoor is zo'n 5 kuub zand nodig, graag bij de offerte betrekken. Ook willen we graag een plantenbak van 1 x 1 x 0.5 meter van stenen die we zelf leveren. Ik ontvang graag een offerte met de mogelijkheden voor de tuin van onze hoekwoning.

Pad naar voordeur opnieuw bestraten

Ik wil een pad van 4 meter lang, diagonaal lopend naar de voordeur vervangen. Er moeten twee treden voor de deur opstap gerealiseerd worden. Oppervlakte is circa 3,5m2. Graag advies betreffend ontwerp en te gebruiken stenen/cobblestones. Zand en tegels te leveren. Bestaande tegels grotendeels ergens anders leggen, klein pad langs de ramen. Graag ontvang ik een offerte.