Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitentegels leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitentegels leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitentegels leggen

Terras aanleggen op woonboot

Het gaat om een woonboot met twee terrasdelen waarbij de ondergrond beton (12 cm dik) is. Er heeft hier al een tegelvloer op gelegen die is er vanaf gehaald waardoor de betonnen ondergrond bobbelig is. Wij willen graag het buitenterras van 9 m2 laten betegelen zonder risico op scheuren door beton krimp/uitzet. Ik wil weten of dit op te lossen is door de tegels niet te verlijmen maar bv een profiel aan te brengen en hier de tegels los op te leggen. Qua materialen zitten wij te denken aan Spaanse/Portugese/Turkse buitentegels. Staan open voor advies.

Buitentegels leggen

Het leggen van de oprit, terras, pad naar veranda, pad onder een raam, pad naar de achterzijde. Ongeveer 100 vierkante meter. Tegels 30/60 cm schaffen we zelf aan. Er moet nog geëgaliseerd worden met 10 en 15 cm zand, dit zand wil ik graag in overleg met de vakman aanschaffen.

Buitentegels laten leggen

Het betreft een terras van ongeveer 10 m2. Hier wil ik graag tegels van 60 x 60 x 4 cm laten leggen. Het zandbed is aanwezig maar daar moet wellicht iets van af. Dit zand zal dan ook afgevoerd moeten worden. De tuin is goed bereikbaar.

Keramische buitentegels leggen

De tuin van 5,20 meter breed en 3,50 meter diep is op dit moment leeg. Het zand zal geëgaliseerd moeten worden en daarna zullen er keramische buitentegels van 60 bi 60 cm gelegd moeten worden.

Keramische buitentegels leggen

Het huidige terras bestaat uit waaltjes. Deze verwijderen wij zelf. Het terras wordt een rechthoekig geheel van ongeveer 10 x 4.2 meter. Op de geel-zand laag waar wij de waaltjes uit hebben gehaald, willen we een stabilisatielaag met daarop een mortel bed waar de Keramiek tegels ingelegd worden. Materiaal voor stabilisatielaag en mortel bed graag door jullie leveren dus ook op offerte vermelden.

Voortuin bestraten

Ik wil straatwerk laten doen aan mijn voortuin. Er ligt nu een soort grindbak met een klinker-rand en een gedeelte met tegels (lijken geen buitentegels). In de grindbak staat ook nog een wortel van een grote struik. Dat wil ik dus allemaal weg hebben t/m onder het raam - zie foto, dan zal het geëgaliseerd moeten worden denk ik en dan denken we aan trommelstenen om te leggen over het hele oppervlak. Graag advies over de te leggen stenen. Het gaat om ongeveer 6 m2.