Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Boventerras opnieuw bestraten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: boventerras opnieuw bestraten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: boventerras opnieuw bestraten

Boventerras opnieuw bestraten

Boventerras opnieuw bestraten (grindtegels leggen met de gladde kant naar boven). Tegels zijn al aanwezig, zand misschien ophogen. Beneden terras bestraten. Zand moet nog gestort worden, tegels zijn aanwezig. De totale terras oppervlakte is ongeveer 40 vierkante meter.

Tuin egaliseren en bestrating leggen

Ik heb een terras dat ik wil uitbreiden en opnieuw wil laten bestraten. Ik heb een terassentuin, het beneden terras heb ik met hout laten maken. Maar er is niets gedaan aan het boventerras. Graag zou ik hier advies in willen. Het boventerras is ongeveer 20 m2 (betegeld). Ook heb ik een hoogteverschil in de tuin. Is het mogelijk om een keer te komen kijken voor een vrijblijvend advies? is dit advies gratis? Zo niet, dan zou ik graag de kosten willen weten voor advies.

Bestraten tuin en plaatsen muurtje

Bestraten met tegels van 60 x 60 cm en het plaatsen van een muurtje. Totale oppervlakte 7.20 x 4.80 meter. Leveren en aanbrengen wit zand Boventerras tegelen (tegels 60x60) 4.00 m x 4.80 m. Benedenterras tegelen (tegels 60x60) 3.60 m x 3.20 m. Tuinmuurtje plaatsen (bouwstenen 60x15x15) 3.60 m x 1.00 m (lxh) Periode Juli 2012