Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

BKK klinkers leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bKK klinkers leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bKK klinkers leggen

Klinkers laten leggen op boerenerf van 4000 m2

Voor een boerenerf zoek ik een stratenmaker die klinkers kan leggen. Het hoeft niet te worden afgewerkt. Het gaat om 4000 m2. Bkk 8 cm dik

BKK klinkers leggen

Het betreft 20 x 2 meter, 40 m2, bestraten met BKK klinkers. De stenen zijn er al, een deel van de stenen is 8 cm dik, het andere deel 7 cm. Hier zal dus nog extra zand voor aangeleverd moeten worden. Het is al verdicht, beetje natrillen en klaar om te leggen. Eventueel nog een paar honderd meter opnieuw leggen is bespreekbaar. Eerst dient de oprij pad geregeld te worden.

Straatwerk parkeergarages egaliseren

Betreft 3 verschillende parkeergarages naast elkaar van 1 beheerder. Egaliseren naar aanleiding van verzakking, rondom verticale palen en strekkende meters aan de langs kanten. Totaal 450 m2 (150 m2 per garage). Inschatting is 45 m3 stopzand noodzakelijk. Her en der vervangen van klinkers (grijs BKK).

Ophalen bestrating

De bestrating van de kinderboerderij willen wij graag opnieuw laten leggen. Het gaat om ongeveer 300 m2 tegelwerk waarvan ongeveer 75 m2 rubberen tegels. Daarnaast dient er 45 m2 BKK klinkers opnieuw gelegd worden. Het zand zullen wij verzorgen, het gaat puur om een offerte van alleen de arbeidskosten.

Bestrating op een terrein vernieuwen

Achter 2 rijen woningen ligt een pleintje met een oprit daarnaartoe, waar nu bestrating ligt met betontegels van 30 x 30 cm. De tegels zijn grotendeels kapot en we willen die laten verwijderen en afvoeren. Daarna moet het terrein van in totaal ongeveer 500 m² iets worden opgehoogd en opnieuw worden bestraat met 2e hands BKK klinkers van 8 cm. Deze zijn op afroep beschikbaar. Wij laten het terrein graag even bekijken en ontvangen daarna een offerte.

Pad naar een erf bestraten

Het betreft het leveren en aanleggen van het pad ten bate van de ontsluiting van ons erf. Het betreft ongeveer 1000 vierkante meter. Er zal waarschijnlijk iets moeten worden afgegraven en vervolgens zand storten. Het pad bestaat nu uit gebroken puin waar de afgelopen jaren veel agrarische verkeer over is gegaan. Ik zit te denken aan bkk klinkers of iets in die geest. Ik wil de klus graag in maart of april laten uitvoeren omdat er dan weinig verkeer is. Ik heb reeds een ontwerp. Graag ontvang ik een offerte.

Oprit en tuinterrassen bestraten

Oprit en tuinterrassen bestraten. De werkzaamheden bestaan uit het trillen van nieuw zand, vlakken, en bestraten van oprit en tuinterrassen met stoepbandjes en BKK klinkers. Het is ongeveer 225 m2 in totaal. Zand en stenen aanwezig.

Terras vervangen

Ongeveer 50 m2 bkk zwart leveren, bandjes stellen, grond ophogen of afgraven, aftrillen en klinkers er in leggen. Ik zorg zelf dat de oude grindtegels er uit zijn.

Opnieuw bestraten

Bestaande klinkers rondom woonhuis opnieuw bestraten. In V-vorm gelegd straatstenen BKK 8cm +/- 70m2. Bestaande klinkers omgekeerd hergebruiken. Er zal wat zand bij moeten.