Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Binnentuin bestrating aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: binnentuin bestrating aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: binnentuin bestrating aanleggen

Binnentuin bestrating aanleggen

Ik wil binnentuin laten betegelen. De tuin is 3 bij 3,7 vierkante meter. Momenteel zit er een houten vloer in die eruit moet.

Tuinbestrating aanleggen

Ik wil graag in mijn achtertuin bestrating laten aanbrengen met tegels van 60 x 60 cm. De bestaande tegels zal ik er zelf uithalen, maar de tuin moet nog wel met zand worden opgehoogd en geëgaliseerd. Ook wil ik graag worteldoek onder de tegels. De tuin is 7.10 meter lang en heeft delen van 320 x 240 cm en 390 x 260 cm groot die bestraat moeten worden. Er is ook een afvoerputje met aansluiting op een regenpijp. Ik heb 1 m³ ophoogzand en 55 tegels type Vegas besteld bij Gamma en dat wordt op 30 mei al geleverd. Ook heb ik al worteldoek. De tuintegels en zand worden aan de voorkant van het huis afgeleverd en moeten nog naar achteren worden gebracht. Door het huis is moeilijk met een kruiwagen ivm een smalle gang en moeilijke draai vanuit de keuken. Achterom is wel mogelijk maar wel via een binnentuin met hek en smal pad. Maar ook dat zou ik graag aan u overlaten. Ik wil graag snel beginnen, laat de klus hier even beoordelen en ontvang dan uw offerte

Bestrating aanleggen in gemeenschappelijke binnentuin

Volledige bestrating gemeenschappelijke binnentuin in Amsterdam Oostelijke Eilanden in driehoeksvorm. Liefst incl. materialen (wat exact, nader te bepalen). Eerst moet oorspronkelijke deklaag worden afgevoerd (schelpjes/zand dat op beton ligt). Formaat moet worden uitgezocht, kan ook meer zijn dan 110m2 maar 130m2 max. Er is een foto beschikbaar.

Bestrating tuin

De achtertuin, een Amsterdamse binnentuin, van 5,8 m bij 5 m bestraten. Zand en materialen moeten door de voordeur, en het huis. Zand voor het enigzinds afgraven kan in een grote plantenbak in de hoek van de tuin. Iets ophogen met geelzand, en aanleggen van 16 m2 waalformaat met een zitgedeelte van 16 tegels van 0,6 m x0,6 m, natuursteen. Stenen leveren we zelf aan.

Het opnieuw leggen van de bestrating in ...

Het opnieuw leggen van de bestrating in een stadstuintje in de amsterdamse pijp. Ik wil de 30x30 stoeptegels die er liggen hergebruiken aangevuld met randjes straatbaksteen. Het materiaal (zand en de randjes baksteen) zal aangevoerd moeten worden ( met kruiwagen ?) via de binnentuin. Ik heb een tekening op schaal van het bestratingsplan. Het te bestraten oppervlak is circa 25 m2.