Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betontegels laten verhogen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betontegels laten verhogen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betontegels laten verhogen

Oprit laten bestraten

De oprit moet opnieuw bestraat worden. Ongeveer 30 m2. Oude bestrating eerst verwijderen. Oprit verhogen, want hij is verzakt. Geen nieuwe tegels en zand aanwezig. Nieuwe tegels graag betontegels donkergrijs van 60x60 cm. Ik ontvang graag enkele offertes. Alvast hartelijk dank.

Betontegels laten verhogen

Ik wilde de betontegels laten verhogen, de tuin is 6 x 3

Dakterras vernieuwen

Ik wil graag mijn huidige dakterras van 65 m2 met keramische tegels opnieuw laten leggen. Dit houdt in, de oude betontegels die eronder liggen eronderuit en afvoeren, schoonmaken en keramische tegels door middel van ronde stands weer plaatsen en iets verhogen.

Tuin met bestrating laten bestraten

Ik wil graag mijn tuin volledig laten bestraten. De tuin is +/- 40 m2. Eerst de beplanting en de oude bestrating verwijderen en afvoeren. Vervolgens de tuin met zand verhogen en de bestraten met betontegels van 60 x 60. De tuin is bereikbaar via een achterom.

Ik wil de bestrating van de voortuin bij ...

Ik wil de bestrating van de voortuin bij mijn huis laten verhogen. Er is een verhoging nodig van die varieert van 5 tot 20 cm. De oppervlakte bedraagt 35 m2. Het is de bedoeling dat na de verhoging de huidige straattegels en -stenen weer worden teruggelegd. Het merendeel (circa 80%) van de 35 m2 betreft betontegels van 40 bij 60 cm. De rest betreft vooral stoeptegels van 30x30 cm en een paar klinkertjes.