Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betontegels hoger leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betontegels hoger leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betontegels hoger leggen

Tuin opnieuw bestraten

Er is een schutting geplaatst met achterin de tuin een overkapping van 5 breed en 3 meter diep. Het willen wij graag betontegels hebben van ongeveer 50 x 50. Tegen het huis aan is een terras van ook ongeveer 5 bij 3 meter. Wat dezelfde tegel moet krijgen. Dit deel willen wij iets hoger laten liggen, dan de rest van de tuin. Deze twee delen willen wij verbinden met dezelfde tegels. Als een looppad. Het middenstuk van de tuin aan beide zijkanten van het looppad is het idee om grind of (kunst) gras te leggen. Momenteel is het stuk onder de achteroverkapping afgegraven. De rest van tuin nog niet. Het gaat om kleigrond. Kunt u op deze informatie een offerte uitbrengen? Het gaat om een hoekwoning met achterom.

Bestrating leggen met betontegels

Het laten leggen achter tuin 72 m2 . Beton tegels 60×60 ×6. Tuin moet ook nog opgehoogd worden met zand 5 cm hoger .

Klein terrassen leggen

Graag wil ik 2 terrassen laten aanleggen. Achterin de tuin betreft het een terras van 230 cm breed, 270 cm diep aan stenen van 10 x 10 x 8 cm. In plaats van banden leg ik er grasmatten tegenaan. De ruimte is uitgegraven en kan eventueel al vast zand ingelegd worden, niet geëgaliseerd. Het terras bij de openslaande deuren betreft een terras van 275 cm breed en 185 cm diep met betontegels van 20 x 30 x 5 cm, wat mogelijk nog licht hoger dient te komen tegen het huis aan, 5 cm, en licht afloopt. Ook dit is uitgegraven en ook hier kan zand gelegd worden. De stenen & tegels en zand zijn er al. Het is onduidelijk of bij het tweede terras opsluitbanden nodig zijn.

Betontegels hoger leggen

In mijn overkapte garage liggen betontegels 60x 40 cm. Oppervlakte 20 m2 ( eerste deel), daarna voorjaar nog 60 m2, stopzand aanwezig, gemiddeld 5 cm verzakt.

Terras aanleggen in de achtertuin

De klus betreft het aanleggen van een terras van 80 m2 in de achtertuin. Wij verwijderen zelf de huidige bestrating en beplanting. Graag laten wij een deel van de oude grond afgraven, daarna ophogen, egaliseren, worteldoek plaatsen en tegels leggen. I.v.m. afloop van de grond zal de grond dieper de tuin in steeds meer opgehoogd moeten worden. Grens van terras ligt dus hoger dan de rest van de tuin. Insluiting door bijv. L-profielen. Tevens aanleggen tuinverlichting. Transformator plus ondergrondse buitenkabels richting circa 8 lichtpunten en op 2 plaatsen stopcontacten. Voor type betegeling zie bijlage als voorbeeld. Betreft een motief waarbij vier betontegels van (onder voorbehoud) 50 x 50 cm in een vierkant gelegd worden en worden omringd door twee rijen klinkers van 20 x 5 cm. Zie tevens bijlage met globale schets van vorm van het terras. L-vorm door bijkeuken, met één vlak van 10 x 6 meter en één vlak van 5 x 4 meter (totaal 80 m2). Loopt tot aan stippellijn bij notenboom. Vrijstaande tuinhuis op tekening zal na aanleg terras door onszelf worden geplaatst. Dient uiterlijk in de derde week van juni uitgevoerd te worden.

Voortuin bestraten met 60 x 60 tegels of wildverband

Ik wil graag mijn voortuin laten bestraten. Het is een tuin van ongeveer 5.60 X 5.50 meter. De tegels die moeten worden gebruikt zijn óf betontegels van 60 x 60 cm óf het worden tegels in wildverband. Dit hangt af van de kostenopgave. We ontvangen dan ook graag twee verschillende prijsopgaven. De huidige tegels moeten worden afgevoerd. De nieuwe tegels kopen we zelf, of bij een goede aanbieding via de door ons gekozen stratenmaker. We laten ons graag adviseren over het wel/niet gebruik van worteldoek om onkruid tegen te gaan. Onze voortuin ligt ten opzichte van de straat iets hoger, we willen dat de voortuin iets beter aansluit bij de straat.

project: opknappen terras van ca. 2,9m ...

project: opknappen terras van ca. 2,9m breed en 8.7m lang, behorende bij een appartement op de begane grond. De werkzaamheden bestaan o.a. uit: a. verwijderen van de oude betontegels (30*30cm) en omsluitbanden b. egaliseren van de ondergrond c. het opnieuw bestraten van het terras muv de onder punt e genoemde bloembak/border d. het maken van een opstapje (80cm breed) naar een ca. 60 cm hoger gelegen binnentuin e. over de breedte (8.7 meter) van het terras moet dmv het plaatsen van pallisaden (ca. 50 cm hoog) een border/bloembak gemaakt worden