Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betonplaten en tegels plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betonplaten en tegels plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betonplaten en tegels plaatsen

Betonplaten en tegels plaatsen

Rondom de woning, oprit, voor-, zij- en achtertuin, hebben wij koppelstones liggen. Deze dienen te worden verwijderd en het afvoeren ga ik eventueel zelf verwijderen. Hierna willen wij tegels laten plaatsen en op de oprit van 6 bij 3.50 meter betonplaten. De oppervlakte is ongeveer 100 m2.

Achtertuin met bestaande gringtegels ophogen

Ik wil mijn achtertuin met bestaande grindtegels laten ophogen (de tegels op de juiste plaats leggen). De struiken kunnen blijven staan. Het gaat om een oppervlakte van 8 bij 5 meter. Er is een achterom ingang en en er liggen ongeveer 9 betonplaten.

Achtertuin bestraten met betonplaten

Graag ontvang ik een indicatie voor het bestraten van de achtertuin. De oppervlakte is ongeveer 55 m2 en er dienen grote grijze tegels gelegd te worden.

Tuin laten bestraten

Op 6 juni wordt er een nieuwe schutting geplaatst met betonpalen en betonplaten, duurt 1 dag. Vanaf 7 juni zou er gestraat kunnen worden. Het gaat om ongeveer 1.60 x 7 meter en een hoek aan de andere kant van de tuin van 2 x 1 meter, met bestaande tegels. Deze zijn aanwezig en ik zorg zelf voor opsluitbanden. De afmetingen van de stenen betreft 15x20 cm.