Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betonnen tuintegels aanvullen bij terras en pad nieuwbouwhuis? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betonnen tuintegels aanvullen bij terras en pad nieuwbouwhuis. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betonnen tuintegels aanvullen bij terras en pad nieuwbouwhuis

Betonnen tuintegels aanvullen bij terras en pad nieuwbouwhuis

Wij willen graag uitbreiding van de gewone grijze betonnen tuintegels 50 x 50 cm die er al liggen voor terras en paden op 4 plekken met name voor de containers om 2 hoeken op te vullen en een uitloop te maken bij het pad bij de schuur. Het gaat om 31 tegels. 8 m2.

Tegels in de tuin leggen

In de achtertuin wil ik graag betonnen tuintegels laten leggen en insluiten met betonbanden. De oppervlakte is 4 bij 3 meter en voor de betonbanden gaat het om 12 strekkende meter. De ondergrond is bouwgrond en er is een achterom aanwezig.

Tuintegels leggen in de voortuin

In de voortuin wil ik graag keramische tegels met een betonnen ondergrond laten leggen. De oppervlakte is 17 m2 en een aantal tegels dienen te worden geslepen in verband met het hek. Er ligt al aan getrild zand en er hoeft niet opgehoogd te worden.

Betonnen of natuurstenen tuintegels aanleggen

Het aanleggen van tegels in de achtertuin. Gemiddeld 40 m2, ligt momenteel alleen zand in verband met nieuwbouw.

Leggen van betonnen tuintegels

Terras aan de voorzijde vernieuwen. Het staat vol onkruid en een struik aan de linkerzijde die inmiddels flink in de breedte gegroeid is. De bedoeling is dat oude tegels inclusief onkruid en struik wordt verwijderd en door u ook wordt afgevoerd. Nieuwe betontegels er in. Het geheel is 37 m2. Het zou mooi zijn als u de tegels ook levert voor zo'n 15 euro de m2. Er ligt zand onder maar ik ga er vanuit dat dit ook vervangen moet worden.

Betonnen tuintegels leggen

Het laten leggen van betonnen tuintegels in de achtertuin. De tuin is ± 50 m². Hiervan wil ik 40 m² betonnen tuintegels laten leggen. Er ligt zwart zand in en nog oude tuintegels. Dit zal ik zelf verwijderen. De oppervlakte dient te worden opgehoogd en daarna moeten er tegels en afsluitbanden geplaatst worden. Er is een achterom aanwezig.

Betonnen tuintegels laten leggen

Het laten leggen betonnen tuintegels in de achtertuin. Het tuin is ongeveer 25m2.

Betonnen bestrating aanleggen

Het laten leggen van bestrating van betonnen tuintegels, 20 m2. Er ligt nu gras in.

Nieuwe tuintegels aanleggen

Ik wil graag mijn achtertuin laten bestraten. Het gaat om de aanleg van een terras van 5 x 4 meter. Tevens ophogen met zand. Ook wil ik graag 2 borders met van die zwarte betonnen bielzen van 1.20 m bij 1.80 meter. Ik heb zelf de spullen, alleen geen tegelsnijder. De tuin is via een "overpad" achterom makkelijk te bereiken. Uiteraard kan ik zelf ook de handen uit de mouwen steken.

Betonnen tuintegels laten leggen

Halo met Laylo. Als er voor mij tegels worden gelegd. Zou ik graag willen weten hoeveel het zou kosten. Ik zou graag wat van jullie horen.