Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betonnen tegels laten leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betonnen tegels laten leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betonnen tegels laten leggen

Terras aanleggen voor kookworkshops

Ik wil graag kookworkshops geven, maar ik wil een terras aanleggen waar dit kan gebeuren. Het gaat dus om een budget terras, met simpele betonnen tegels van ongeveer 60x60 cm. Er moet een terras (60 m2) aangelegd worden waar een overkapping opkomt en waar veel op gelopen wordt.

Vloer van de schuur bestraten

ik heb een schuur waar een vloer in gelegd moet worden, een smal deel, 1,20 bij 4,20 en een rechthoekig deel van 3,50 bij 2,75. Ik heb betonnen tegels van 60x60 Op dit moment ligt er klei, dit moet iets worden uitgegraven en met zand worden opgevuld, dan kan er gelegd worden.

Tuin opnieuw bestraten

Mijn tuin is ongeveer 45 vierkante meter. Ik wil licht grijze betonnen tegels van 60x60 laten aanleggen, mocht u deze kunnen leveren graag gespecificeerd meenemen in de offerte. . Er zitten nu ook tegels is, deze moeten eruit. Ondergrond moet best een stuk opgehoogd worden. Tuin word ook gebruikt als parkeerplek Ik hoor graag wat de mogelijkheden en de indicatie van hoeveel het zou kosten. O en natuurlijk in wat voor termijn jullie al kunnen leggen.

Paden bestraten met betonnen platen

Betreft het bestraten van de oprit (11 x 6 meter) , een pad naar de voordeur (8 x 2 meter) en een pad langs de woning (19 x 1 meter) en een pad voor de woning (8 x 1) Grote betonnen tegels / Platen 1x1

Oprit vervangen

Onze oprit is 5,80 breed x 8,50 lang en aan vervanging toe. Wij vinden de look van een grijze betonnen oprit erg mooi en zijn benieuwd naar het prijskaartje wat hierbij komt kijken. Het optisch voegen zodat het lijkt of het gigantische tegels zijn vinden wij mooi, maar geen voegen misschien nog mooier. Graag horen we hier de prijsverschillen van. De oprit is nu half betegeld en half grind wat nog afgegraven zal moeten worden.

Het aanleggen van een keramisch terras

Ik heb een ruwe betonnen vloer als terras. Circa 80 m2. Hierop wil ik keramische tegels plaatsen. Wellicht op verstelbare tegeldragers omdat vloer niet overal waterpas ligt. Te gebruiken tegels 60 x 60 x 4 cm. Ik bespreek graag de verschillende mogelijkheden met de tegelzetter.

Achter- en voortuin bestraten

Ik zou graag mijn voor- en achtertuin willen laten bestraten, beide zijn 30 m2 en goed bereikbaar. De huidige bestrating moet er nog uitgehaald worden en afgevoerd. Ik denk dat het niet meer echt opgehoogd moet worden met zand. Ik wil graag een betonnen onderlaag met keramiek tegels eroverheen. Graag tegels includeren in de offerte.

Bestraten oprit

Bestaande betonnen tegels verwijderen en afvoeren en nieuwe tegels leggen. +/- 100 m³.

Terras egaliseren

Ik wil graag mijn veranda opnieuw laten betegelen en egaliseren. Betreft een betonnen veranda van ongeveer 10m2, 1,70m diep en ongeveer 5,80m breed, de veranda loopt schuin dus is niet overal even breed. De tegels die wij aangeschaft hebben zijn keramische tegels van 20x20 van 10 mm dik, betreft een patroon dus deze dienen ook in een patroon gelegd te worden.

Achtertuin betegelen

Ik zou graag mijn achtertuin willen laten betegelen. De huidige ondergrond haal ik er zelf uit. Het gaat om een oppervlakte van 35 m2. Ik wil graag betonnen tegels van 60x60. Waarschijnlijk moet er nog zand worden bijgestort. De tuin is goed bereikbaar via een poort.