Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betonklinkers leggen oprit? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betonklinkers leggen oprit. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betonklinkers leggen oprit

Nieuwe bestrating met gebakken klinkers

Is nu beklinkert met betonklinkers 15x15, deze wil ik vervangen door gebakken klinkers. Het moet een soort sierbestrating Bestrating kan op zelfde ondergrond, ca 35-40m2. Wij zorgen dat de huidige bestrating weg is zodat u meteen kan leggen. De klinkers hebben wij al uitgezocht.

Voortuin bestraten

Het leggen van betonklinkers in de voortuin rondom bestaande elementen (stenen bakken) in de voortuin. Er ligt nu zand met grind en een grindtegelpad. Dit moet worden afgegraven en afgevoerd en dan moet er worden opgehoogd en bestraat. Ik heb reeds 1000 klinkers, rood en grijs van 20x10.

Betonklinkers onder trampoline leggen (tuincirkel)

Onder de trampoline moet een cirkel komen van betonklinkers die aansluit bij de perken zie foto’s. Oppervlakte ongeveer 16 m2.

Sierbestrating leggen

Gaat om ongeveer 90 m2 bestrating. Voortuin pad vanaf stoep naar voordeur en pad naar achtertuin met betonklinkers. Achtertuin bestraat met grote betontegels. En strook kunstgras, tuin is al opgehoogd met zand.

1400 m2 bestrating aanleggen (betonklinkers)

Op ons terrein willen we 1400 m2 bestrating aan laten leggen, het gaat om een pad +/- 75 m2, een plein van 700 m2 en een plein van 600 m2. De bestrating hebben wij al binnen: betonklinkers. Kan inclusief afgraven en aanleggen zand, maar dit kunnen wij ook door een loonwerker laten doen. Gezien de omvang van het project is het misschien handig als u een keer langs komt om een goede offerte op te stellen.

Betonklinkers leggen (70 m2)

70 m betonklinkers boerenbont en aanbrengen van zand

Betonklinkers leggen oprit

Ongeveer 100 m2 oprit bestraten zandbed ligt er al 4 maanden in , en is 2 keer vlak getrild, ook de opsluitbanden zijn al geplaatst, er komen beton klinkers in.

Parkeerplaats bestraten, boomstronken weghalen + afvoeren

Het gaat om het laten leggen van betonklinkers voor 120 m2 parkeerruimte. Dit is nu aarde. Ca. 4 m breed en 30 m lang. Dit moet eerst worden afgegraven, ca. 40 cm, dan zand gestort, en bestraat met betonklinkers. Er moeten iets van opsluitbanden en een verhoging aan het eind van de parkeerstroken komen (van elkaar gescheiden met gekleurde stenen, of een simpele lijn?) om te voorkomen dat ze de tuin van de buurman inrijden. De parkeervakken worden schuin, 3 breed bij 5(?) lang. Het stuk grond is een lange strook eigen grond van de VvE. Er moeten ook een aantal boomstronken worden weggehaald (2 maar de 2e boomstronk bestaat uit 3-4 stammen). Graag oude materialen afvoeren.

Erf bestraten

Graag zou ik 400 m2 van mijn erf met betonklinkers leggen op een met laser gemaakt zandbed. De stenen heb ik zelf.

Betonklinkers tuin opnieuw laten leggen

Tuin opnieuw leggen. +/- 30 vierkante meter.