Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betonklinkers leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betonklinkers leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betonklinkers leggen

Oprit leggen

Wij willen een oprit laten leggen met betonklinkers van 8 centimeter dik. De afmetingen bedragen 30 meter lang en 6 meter breed. Er ligt nu split en modder.

Betonklinkers leggen

Het gaat om het leggen van ongeveer 90 m2 betonklinkers, zwart of donker antraciet, ligt aan jullie prijs. Op de plek waar de klinkers gelegd moeten worden ligt nu ongeveer 5 cm dik grind. Het grind moet verplaatst worden naar achter, maximaal 25 meter verder op het zelfde terrein, daar ligt ook grind, dan moet er zand gestort worden en moeten te klinkers gelegd worden.

Bestrating leggen

Laten leggen van bestrating nieuwbouw. Grond moet onder te bestrating weg gegraven worden en opgevuld worden met zand. Bestraten oprit zijkant woning en achterzijde met betonklinkers antraciet. A 129 m2. En plaats met 60 x 60 cm tegels antraciet 36 m2. Graag all in. Mogelijk willen nog 3 huizen mee doen.

Betonklinkers leggen

Het betreft het aan leggen van een terrein van 200 m2 waar ongeveer 10 cm zand opgereden dient te worden, lever ik zelf. Daarna dient er 70 strekkende meters betonband geplaatst te worden en 200 m2 betonklinkers, los gestort en door mij geleverd.

Oprit laten beklinkeren

Oprit leggen met H klinkers zonder facet. Band aan de zijkant van de oprit 10x20x100 ongeveer 9 m. Rekening houden met het verwijderen van boomwortels. Oppervlak max. 60 m2. Ik heb hier nog ongeveer 10 m2 nieuwe klinkers. Op ongeveer de helft van de oprit liggen nu betonklinkers die moeten worden verwijderd

Betonklinkers laten aanleggen

Het leggen van 300 m2 beton klinkers. De stenen zijn al aanwezig en het zandbed is klaar gemaakt. Het gaat dus alleen om het leggen van de bestrating.

Betonklinkers leggen op oprit en in voortuin

Het laten aanleggen van zwarte betonklinkers 21x10x8cm ca50m2 in de voortuin en oprit. Er ligt momenteel geen bestrating, alleen maar zwart zand (nieuwbouw opgeleverd) Uitgraven, zandbed leggen en bestraten.

Oprit bestraten met betonklinkers

Ik wil op onze oprit van 80 m² sierbestrating laten leggen met betonklinkers.

Oprit opnieuw leggen

Ik had graag een prijs voor het opnieuw leggen van mijn oprit. Dus het oppakken en weer terugleggen van betonklinkers. De oprit is 26 meter lang en breed 3.70 meter.

Achtertuin bestraten

Zand is gestort maar niet uitgestreken. Vervolgens ca 25 m2 bestaande tegels (40 x 40 cm) leggen en ongeveer 10 m2 nieuwe betonklinkers (30 x 30 cm) leggen.