Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Beton oprit realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: beton oprit realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: beton oprit realiseren

Sierbestrating aanleggen

oprit voorzien van repac en zand al gestort. Totaal 90m2 beton tegels 30x60...voor en achtertuin 4 cm dik oprit 6 cm (36m2 Plaatsen 2 verhoogde planten bakken met muuelementen 1 van 80cmx70 cm en 1 van 500cmx50x40 Achtertuin alleen te benaderen met kruiwagen maar is al afgegraven en zand ligt er..... 4m3. Graag richtprijs en wanneer er gestart kan worden

Oprit en terras aanleggen met beton tegels

Graag willen we onze oprit, terras en toegang naar tuin laten aanleggen met Schellevis beton tegels van 1x1 meter. Totaal ca 120 tegels.

Oprit realiseren met bestrating, betonplaten of asfalt 200m2

Momenteel ligger er voor een deel beton klinkers en een deel is Gras op de oprit. Deze circa 150 a 200m2 moet worden voorzien van een van de volgende drie elementen bestrating/betonplaten/asfalt. Ik ben opzoek naar een prijsopgave voor elk van deze drie opties, ik kan er zelf voor zorgen dat er puin onder de oprit terecht komt.

Oprit asfalteren

Bestaande oprit van ca 32 m2 waar nu beton tegels en split op liggen willen we laten asfalteren. Graag een prijs opgave voor het verwijderen en afvoeren van de bestaande bestrating en het asfalteren.

500 a 600 m2 bestraten

Sleuteloverdracht is 01-09-2020 maar ik zou wel graag alvast een inschatting willen voor onderstaande werkzaamheden; Bestraten van 500 of 600 m2, alles recht toe en recht aan. Zie bijlage, het gaat om de grijze delen, waarbij de oprit (links onder) 100 m2 is en wij niet zeker weten of we die willen bestraten. Delen: 1 - Inrit tot aan paardenbak 2 - rijgedeelte voor schuren langs (dwars op inrit) 3 - parkeerplaats voor 4 - Parkeerplaats achter 5 - Klein stukje bij paardenbak Vrijwel alles is nu beton (10 cm met wapening), dat zal worden verwijderd, als u dat ook aan kan bieden, dan graag, het gaat om 350 m2, de rest is gras dat nog moet worden geegaliseerd.

Beton klinkers laten leggen

Aanleggen van bestrating bestaande oprit richting achtertuin. Gaat om oppervlakte van 27m2. Stenen zullen aanwezig zijn. Oppervlakte is vrij vlak, maar dient waarschijnlijk wel aangetrilt te worden.

Oprit ophogen en herbestraten

Verzakkingen gezamenlijke oprit herstellen. Afmetingen 6 x 14,25 meter. Bestaande beton klinkers hergebruiken.

Bestrating ophogen

Terras en oprit ophogen en opnieuw bestraten De globale afmetingen: Oprit 40 m2 : beton tegels 40 x 60 mag anders, tenminste 10cm ophogen Terras en paden 50 M2: 40x 40 wildverband, diverse afmetingen, natuursteen, graag behouden, ophogen en weer rechtleggen ( verzakt en veel naden)

Oprit en terras bestraten

Ik ben op zoek naar een stratenmaker voor het laten leggen van een oprit (geschikt voor een zware auto 1750 Kg.) en terras welke in elkaar overgaan. Het betreft een nieuwbouw woning. Een beton look vinden wij mooi. Het gaat om 221 m2. Graag ontvang ik uw vrijblijvende offerte.

Oprit vervangen en beton storten

Wij willen graag een gedeelde oprit laten vernieuwen, het gaat om 60 m2. De huidige ondergrond moet er nog uit gehaald worden en waarschijnlijk opgehoogd. Ons idee gaat uit naar gegoten beton met coating in antraciet grijs. We delen de oprit met de buren.

Partners

Partners van Casius