Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Opnieuw betegelen van de vlonder? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: opnieuw betegelen van de vlonder. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: opnieuw betegelen van de vlonder

Opnieuw betegelen van de vlonder

De damwand van onze roeivereniging is onlangs vervangen. De nieuwe damwand is iets hoger dan de vorige. Omdat hij iets hoger ligt loopt het vlonder niet meer volledig af, de laatste 2 meter loopt hij iets omhoog, daardoor staat er nu een plas op het diepste punt. We willen het vlonder weer laten aflopen. Het totale vlonder is 14 bij 22 meter. Vlonder tegels hergebruiken. Een paar zijn gebroken, sommige moeten vervangen worden. Dat zal om ongeveer 50 tot 80 nieuwe tegels gaan. Materiaalkosten graag apart vermelden op de offerte. Mocht er een andere manier of een goedkopere manier zijn om dit op te lossen, ontvang ik graag advies.

Sierbestrating leggen

Het betreft het laten leggen van sierbestrating in achtertuin van zojuist opgeleverde nieuwbouwwoning. Tuin is 35 m2 exclusief schuur. Zelf bouwen wij een vlonder van rond de 7,5 m2 en wil ik graag een stukje/ streep border aan een kant. Dus het te betegelen stuk is rond de 26 m2. Ik wil dit graag op deze manier (zie foto) betegel met deze stenen. Tuin heeft een achterom. Mogelijk moet er nog een gedeelte afgegraven worden.

Terras betegelen

Ik wil het bestaande houten vlonder laten vervangen door terrastegels (het hout splintert). Het huidige terras is 16 meter lang en gemiddeld 4.50 meter breed. De ondergrond is beton, maar de tegels moeten verhoogd (20 cm) worden gelegd om aan te sluiten op de terrasdeuren (en HWA die er onderdoor loopt). Op bijgevoegde foto staat ons terras rood ingetekend.

Tuin en oprit betegelen

De tuin moet leeggehaald worden en opnieuw betegeld worden. Er ligt nu een vlonder en gras in. Nadat het is opgehoogd moet er wederom een vlonder in van composiet, 15 m². De rest, 25 m², moet betegeld worden met keramische tegels van 92 x 92 cm met een dikte van 1,8 cm. Daarnaast heb ik een oprit van 17 m² die opnieuw betegeld moet worden met de tegels die er al liggen. Deze zijn 30 x 30 cm.

Terras laten ophogen

Mijn terras van 4.50 x 3 meter is betegeld met gewassen grind tegels 60 x 40 met pas stukjes van 20 x 20 en afgesloten aan de tuinkant met houten bielzen. Helaas is het terras weer aan een ophoogbeurt toe. Er kan weer zo'n 10 cm zand op. Eigenlijk wil ik een houten terras, maar dat zal wat begrotelijk worden. Ik zou graag een offerte willen voor het ophogen met (indien mogelijk) als optie een houten vlonder-terras. Misschien is het opnieuw betegelen dan niet nodig.

De voortuin willen we totaal laten ...

De voortuin willen we totaal laten betegelen met lichtjes. De achtertuin betegelen en een houten vlonder en stukje gras. In details weten we nog niet precies hoe het er uit moet zien, dus ook advies en mogelijkheden.

Huidige Finse recreatiebungalow (1996) ...

Huidige Finse recreatiebungalow (1996) met aan voorzijde overkapt zonneterras. Huidige terras is planken vlonder gelegen op betonnen fundering. Kap wordt met 4 houten palen gesteund op zgn. verandahekken. Door regenwater is onderste balk van verandahek verrot. Wij willen 4 steunpalen laten vernieuwen en verlengen tot op betonnen fundering, uitgevoerd in hardhout en verandavloer (15 m2, 7 x 2) laten betegelen met plavuis of vorstbestendige natuursteen.

Wij wonen in een flat in een ...

Wij wonen in een flat in een benedenwoning en hebben een smal terras (ongeveer 2 bij 6), afgeschermd door een glaswand . Het is grijs-betegeld, tot aan een stoeprand. Deze stoeprand stopt ruim voor de glaswand. Onder de glaswand is een ruimte waar je onderdoor kunt. Ook kun je in de gleuf vallen als je je stoel te ver naar achter schuift. De stoeprand willen wij eigenlijk weghebben en het terras doortrekken tot onder de glaswand, zodat onze kinderen er niet onderdoor kunnen. Dat is ook veiliger om te zitten. We dachten aan een houten vlonder op de stenen, of aan het doortrekken en opnieuw betegelen. De stoeprand kan volgens mij niet weg.